iPhone 12 Mini screenprotectors

Start met een screenprotector voor je iPhone 12 Mini

Een absolute aanrader voor iedereen die een nieuwe telefoon aanschaft: een screenprotector! Je wil absoluut voorkomen dat je gloednieuwe iPhone 12 Mini direct een barst heeft in het scherm. Het gebeurt veel te vaak dat mensen toch eigenwijs zijn en dit niet doen en een paar weken later weer in de winkel staan voor een nieuwe telefoon. Bij SB Supply laten we dit niet gebeuren! We hebben goede screenprotectors voor een goede prijs. Casecentive screenprotectors zijn een absolute aanrader met een goede prijs/kwaliteit verhouding. We hebben deze altijd ruim op voorraad zodat we er altijd eentje voor je hebben liggen. Bestel er nu een en zorg voor een goed beschermde iPhone. 

Kies uit onze ruime keuze van beschermlaagjes voor je iPhone 12 Mini. Heb je speciale wensen? We hebben o.a. 3D en 2D screenprotectors!  

3 artikel(en)

3D screenprotector vs. 2D screenprotectors 

Beide screenprotectors zijn super duurzaam en van goede kwaliteit, maar toch hebben ze een verschillend niveau van bescherming. Bij een 3D screenprotector heb je volledige bescherming, van rand tot rand. Een 2D screenprotector biedt ook goede bescherming, maar minder aan de zijkant van het glas. Deze zie je ook beter, waar de 3D een zwart laagje heeft waardoor je die vrijwel niet ziet.

Wat is gehard glas?

Screenprotectors van gehard glas gaan doorgaans veel langer mee dan screenprotectors van kunststof. Dit heeft te maken met de samenstelling van het geharde glas, dat veel sterker is dan andere materialen. Het is chemisch behandeld om nog sterker te worden dan eerst. Dit biedt een hardheid van 9H.