iPhone 15 Pro Max adapters en laders

Optimaal opladen voor je iPhone 15 Pro Max

Je iPhone 15 Pro Max kan niet zonder stroom, maar maak je geen zorgen! Bij SB Supply hebben we de beste opladers en adapters voor jou geselecteerd. Ontdek onze betaalbare oplossingen voor het opladen van je iPhone met stevige kabels en betrouwbare adapters.

Aanbieding
Apple USB-C 18W Power Adapter

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 23,99

Aanbieding
Aanbieding
Apple USB-C Power Adapter 20W wit

Normale prijs: € 24,99

Aanbieding prijs € 22,49

Aanbieding
Satechi 20W USB-C PD Wall Charger

Normale prijs: € 25,99

Aanbieding prijs € 23,99

13 artikel(en)

Met onze zorgvuldig geselecteerde opladers en adapters kun je vol vertrouwen je iPhone 15 Pro Max opladen, wetende dat je apparaten in goede handen zijn. Wacht niet langer en haal het maximale uit je iPhone 15 Pro Max met ons uitstekende assortiment oplaadaccessoires.

Krachtige opladers en duurzame kabels

Niets is frustrerender dan een trage oplader of een kwetsbare kabel die snel kapot gaat. Daarom bieden we bij SB Supply alleen opladers en kabels aan die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met onze krachtige opladers en duurzame kabels laadt je iPhone 15 Pro Max snel en veilig op, keer op keer.

Betrouwbare adapters voor onderweg

Onderweg je iPhone 15 Pro Max opladen moet geen zorgen met zich meebrengen. Onze betrouwbare adapters zijn ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, waar je ook bent. Met slimme technologieën die bescherming bieden tegen oververhitting en overspanning, kun je op ons rekenen voor een veilige oplaadervaring, waar je ook bent.

Betaalbare oplossingen

Bij SB Supply begrijpen we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Onze betaalbare opladers en adapters zijn perfect afgestemd op je iPhone 15 Pro Max en je portemonnee. Je hoeft dus niet diep in de buidel te tasten voor hoogwaardige oplaadoplossingen.