Griffin Survivor iPhone 5(S)/SE

Meer dan bescherming alleen

De Griffin case beschermt tegen stoten, vuil, (spat)water en vallen. Zolang u de Griffin Survivor case gebruikt kunt u uw iPhone 5(S) / SE laten vallen en gebruiken in hevige omstandigheden. De Griffin iPhone 5(S) / SE hoes van kan een zelfs een oorlog overleven door zijn extreem stevige bescherming. Deze Survivor case iPhone 5S hoes voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger. Daardoor gaan ze erg lang mee en zijn ze ook duurzaam.
Aanbieding
Griffin Protector iPhone 5(S)/SE Roze

Normale prijs: € 19,99

Aanbieding prijs € 14,99

1 artikel(en)

Nooit meer uw scherm laten vervangen door de iPhone 5(s) Survivor case

Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPhone 5(S) / SE beschermd. De multi touch, het meest kwetsbare deel van een iPhone, zal ook beschermd worden door de ingebouwde screenprotector. Doordat de screenprotector zeer dun is kun je alle functies van jouw telefoon volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden. Ook is de Touch ID gewoon te gebruiken.

Griffin Survivor case iPhone 5(S) kan een oorlog aan

De Griffin Survivor iPhone 5 hardcase staat bekend om zijn valbestendigheid in de meest extreme omstandigheden. Deze valbestendige cases voor de iPhone 5(S) / SE kunnen zelf de oorlog overleven. De Griffin hoesjes zijn militair getest en dus bestand tegen de meest ruige omstandigheden. Ook al laat  jouw apparaat vallen, uit je auto of je broekzak, het maakt niet uit zolang je de Griffin Survivor case gebruikt. Dankzij deze Griffin Survivor iPhone 5(S) case is jouw apparaat nog steeds onbeschadigd.

Gebruik de Griffin Survivor zeer geschikt voor horeca en de bouw

Deze iPhone 5(S) / SE Griffin case is een uitstekende case voor alledaags gebruik. Ook al gooit jouw telefoon per ongeluk op de grond of van een heuvel, de Griffin Survivor iPhone 5 zal onbeschadigd blijven. De Griffin Survivor iPhone 5(S) hoesjes worden ook vaak in de horeca of in de bouw gebruikt. De iPhone wordt door de Griffin All-Terrain valbestendig gemaakt en kan zo ook tegen een plens water. De Griffin Survivor hardcases zijn gemaakt van breukvrije polycarbonaat met siliconenrubber. Door het sterke materiaal van de Griffin iPhone 5S case kun  jouw smartphone gebruiken in de meeste omstandigheden.

Handige standaard met riemclip

De handige Heavy Duty clip kan gemakkelijk aan de hoes worden bevestigd. Draag jouw Griffin Survivor iPhone 5(S) / SE in een handomdraai aan je riem. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de smartphone op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip is ook te gebruiken als standaard om de iPhone op tafel neer te zetten