Griffin Survivor iPhone 6(s)

Bescherming en uitstraling in 1

Met de Griffin Survivor hoesjes zorgt u ervoor dat uw iPhone 6(S) een extreme bescherming draagt. Wilt u zich geen zorgen meer maken om beschadigingen aan uw iPhone , dan zijn deze Griffin Survivor hoesjes de perfecte keuze voor u.

De Griffin All-Terrain iPhone 6(S) case beschermt uw telefoon optimaal tegen vallen, stoten, vuil en (spat)water. Deze Griffin hoes van kan letterlijk een oorlog overleven door zijn extreem stevige bescherming. Deze Survivor iPhone 6(S) hoes voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger. Zo zijn deze Griffin hoesjes duurzaamheid en bieden de beste bescherming in de extreemste situaties.

1 artikel(en)

Valbestendige Griffin Survivor iPhone 6 hardcase

De Griffin Survivor hardcase staat bekend om zijn valbestendigheid in de meest extreme omstandigheden. Deze valbestendige hoezen voor de iPhone 6(S) kunnen zelf de oorlog overleven. Ze zijn militair getest en dus bestand tegen de meest ruige omstandigheden. Ook al laat u uw apparaat vallen, uit uw auto of uw broekzak, het maakt niet uit zolang u de Griffin Survivor case gebruikt. Dankzij deze case is uw apparaat nog steeds onbeschadigd.

Voor alledaags en zakelijk gebruik

Griffin Survivor iPhone 6(S) hardcase is een ideale case voor alledaags. Ook al gooit u uw telefoon op de grond, uw iPhone zal ongedeerd blijven. Deze valbestendige cases van Griffin worden ook vaak in de horeca of in de bouw gebruikt. De iPhone wordt hierdoor valbestendig gemaakt en kan tegen een druppel water. De Griffin Survivor hardcases zijn gemaakt van breukvrije polycarbonaat met siliconenrubber. Door het sterke materiaal kunt u uw iPhone onbezorgd overal mee naar toe nemen.

Stevige afneembare riemclip en standaard

De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPhone 6(S) gemakkelijk aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPhone in verschillende posities neergezet kan worden. U kunt de clip ook gebruiken als standaard om de iPhone schuin op tafel neer te zetten.

Ingebouwde screenprotector

Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPhone 6(S) beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPhone, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPhone volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. Met de Griffin Survivor hardcases kunt u ook u uw Touch ID blijven gebruiken.