Waterdichte iPhone 7 / 8 Plus cases

Val op met een unieke iPhone 7 / 8 Plus case

Met deze waterdichte cases voor de iPhone 7/8 Plus kun je met een gerust hart je apparaat gebruiken, je kiest voor zekerheid met deze waterproof cases. Over de kwaliteit van de hoesjes hoef je je ook geen zorgen te maken, aangezien de waterdichte cases voor de iPhone 7/8 Plus afkomstig zijn van de populaire merken Lifeproof en Catalyst. De producten van deze merken zijn officieel gecertificeerd en voldoen dus aan belangrijke voorwaarden waaruit blijkt dat deze producten van hoge kwaliteit zijn.
Aanbieding
Catalyst waterproof case iPhone 7 Plus zwart

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 89,99

Aanbieding
Catalyst waterproof case iPhone 7 / 8 Plus zwart

Normale prijs: € 89,99

Aanbieding prijs € 79,99

2 artikel(en)

De beste waterdichte iPhone 7/8 Plus cases

Waterproof iPhone 7/8 Plus case met minimale dikte
Onze waterproof cases staan bekend om zijn compacte karakter, aangezien de case erg dun is. Dit gaat echter niet ten koste van de sterkte van de bescherming, integendeel zelfs. De bijzondere cases zorgen ervoor dat de kans op schade te verwaarlozen is, Aangezien de bescherming uiterst betrouwbaar is. Water, schokken en zand zijn voorbeelden van gevaren die door de sterkte van de case geen schade zullen aanrichten aan je apparaat. Met onze cases kun je zelfs een paar meter onder water, (afhankelijk van de type case) terwijl de waterdichtheid gewaarborgd blijft. Een onderwatercamera kunt u dus thuislaten.

Houdt het gevoel
Ondanks de beschermhoes die om je iPhone 7/8 Plus heen zit, raak je het gevoel van je apparaat niet kwijt. Als je eenmaal bezig bent met je telefoon heb je niet het gevoel dat het anders aanvoelt dan je normale touchscreen, maar je bent wel verzekerd tegen schade, je slaat dus twee vliegen in een klap.