iPhone X / XS portemonnee case

Onze iPhone X / XS hoesjes van topkwaliteit die je zekerheid geven

Wil je jouw iPhone X / XS beschermen in een case die ook nog eens multifunctioneel is? Kijk dan eens naar ons uitgebreide assortiment van iPhone X / XS portemonnee cases. Wij als SB Supply bieden portemonnee cases aan van de bekende merken zoals Bugatti, Griffin, Mujjo en Twelve South. Dit zijn betrouwbare merken die hoge kwaliteit bieden waardoor je verzekerd bent van een goede aankoop. Met de iPhone X / XS portemonnee case kun je je portemonnee met een gerust hart thuislaten, omdat deze hoesjes ruimte bieden om je (belangrijke) pasjes mee te dragen. Het enige wat je moet doen is je iPhone X / XS erbij pakken en je hebt toegang tot je betaalpas, ID en je rijbewijs: dat is nog eens ideaal.
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Casecentive Leren Wallet case iPhone X tan

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 24,99

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Casecentive Leren Wallet case iPhone X zwart

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 24,99

Aanbieding
Casecentive Leren Wallet case iPhone X bruin

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 24,99

Aanbieding
Mujjo Leather Wallet Case iPhone X / XS blauw

Normale prijs: € 56,99

Aanbieding prijs € 39,99

28 artikel(en)

Multifunctionele iPhone x portemonnee hoesje

Bescherming bieden zonder ongemak
Naast de multifunctionele vakjes die ruimte bieden voor pasjes is het natuurlijk ook cruciaal dat de case je iPhone X beschermt tegen valpartijen. Deuken en krassen zullen niet ontstaan op je apparaat met deze betrouwbare cases. Deze bescherming gaat echter niet gepaard met ongemakken aan het gebruik van je iPhone X / XS. Het scherm en de besturingsknoppen worden vrijgehouden zodat je de optimale functies van het apparaat gewoon kunt blijven gebruiken terwijl je het hoesje om het apparaat hebt. Daarnaast zijn de iPhone x portemonnee cases gemaakt van fijne materialen als leer, dat zorgt voor extra uitstraling en het voelt ook nog eens lekker aan in de hand

Geniet van mooie extra’s
Naast de eerdergenoemde voordelen van deze portemonnee cases biedt een merk als Twelve South nog het nodige extra aan met hun BookBook. Deze case beschikt ook nog eens over een handsfree stand die ervoor zorgt dat je onbezorgd kunt FaceTimen met vrienden en familie, waar je maar wilt.

iPhone X- en iPhone XS hoesjes

Op zoek naar een hoesje voor je iPhone X of XS? Wij verkopen allerlei soorten X en XS cases met verschillende eigenschappen, gemaakt van diverse materialen en verkrijgbaar in een tal van kleuren. Ons assortiment bestaat alleen uit iPhone cases van populaire merken zodat kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Leather Cases iPhone X en XS

Ben je op zoek naar een iPhone case met een specifieke functie? Voor dun, licht en stijlvol kun je wellicht het beste gaan voor leather cases van het merk Mujjo. Wil je je nieuwe iPhone maximaal beschermen? Dan zijn de stevige en robuuste hoesjes van Griffin waarschijnlijk je beste optie. De bekende survivor series is namelijk ook beschikbaar voor de iPhone X en iPhone XS, waardoor je smartphone valbestendig wordt.

Portemonnee hoesjes iPhone X en XS

Vind je het fijn om pasjes bij je smartphone te bewaren? Wellicht zijn portemonnee hoesjes precies wat je zoekt. Portemonnee hoesjes van bijvoorbeeld dbramante1928, Twelve South of Casecentive worden door onze klanten het beste beoordeeld. Ben je van plan om deze zomer onderwater video-opnames te maken? Kies dan voor een van onze waterdichte iPhone X / XS hoesjes.

iPhone X / XS hoesjes kopen? Bestel voordelig bij SB Supply

Als je een keuze hebt kunnen maken en je bestelling voor 22:00 plaats, zal het hoesje de volgende dag nog geleverd worden! Heb je vragen over een van onze producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We geven je graag persoonlijk advies om te garanderen dat je tevreden bent met je aankoop.