Valbestendige iPhone X / XS cases

Onze iPhone X / XS hoesjes van topkwaliteit die je zekerheid geven

Wil je je iPhone beschermen tegen valpartijen beschermen zodat je met het apparaat veilig op pad kan? De iPhone X / XS valbestendige cases zijn dan echt iets voor jou. Wij verkopen deze valbestendige hoesjes van betrouwbare merken als Griffin en UAG. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat de cases van goede kwaliteit zijn gemaakt en de benodigde bescherming biedt aan jouw nieuwe iPhone X. De case is in staat om gevaren zoals stof en regen tegen te houden zodat je iPhone X geen kwaliteitsverlies oploopt. De case biedt je iPhone dus optimale versterking. iPhone X Hardcase kopen of heb je vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar.
Sale
Catalyst Waterpoof case iPhone X zwart

Normale prijs: € 89,99

Aanbieding prijs € 69,99

Sale
28 artikel(en)

De beste bescherming voor jouw iPhone X / XS

Bescherming de hele dag door
Het kan de beste overkomen: een ongelukkige valpartij van je apparaat waardoor er krassen kunnen ontstaan op uw scherm. Aangezien je de iPhone X / XS graag de hele dag wilt gebruiken, is het natuurlijk belangrijk om optimaal van de kwaliteit van het scherm te kunnen genieten. Je streeft ernaar dat je je iPhone X er zo lang mogelijk als gloednieuw uitziet en met een hoesje van SB Supply ben je verzekerd van deze bescherming.  Onze merken zijn uitgebreid getest volgens uitgebreide voorwaarden waaruit bleek dat bestand is tegen verschillende gevaren. 

Een functioneel, sterk ontwerp
De valbestendige cases die wij aanbieden van Griffin en UAG beschikken over een uitstekend ontwerp. Het buitenste deel is erg strak, terwijl de kern erg zacht is. De vorm van de case zorgt voor de sterkte die je iPhone X nodig heeft. Desondanks zijn de cases lichtgewichten, zodat u niet veel hoeft mee te slepen. Dit maakt de hoesjes functioneel. Ondanks dit alles is het scherm altijd bereikbaar en zijn de knoppen gewoon functioneel.