JBL

jbl-music

JBL is een absoluut topmerk in consumentenelectronica. Met toonaangevend geluid en series zoals JBL Tune en JBL Club heeft JBL een uitgebreid aanbod aan koptelefoons, speakers, in-ears, over-ears en nog veel meer! Bij SB Supply hebben wij hiervan de beste producten geselecteerd en die bieden we aan voor de beste prijs. Eén van de populairste producten van dit moment zijn de JBL draadloze oortjes: de Tune serie. Daarnaast staat JBL bekend om de JBL Charge 4, JBL Xtreme 2, JBL Flip, enzovoorts. Gedreven door passie voor hoge kwaliteit geluid en ultiem gebruiksgemak is dit assortiment ontstaan. Kies snel het JBL product dat het beste bij jou past. Klik op de desbetreffende producten voor meer informatie.

Heb je nog vragen? Vraag het aan onze experts via de chat, of neem contact met ons op.

Aanbieding
JBL Tune 220TWS zwart

Normale prijs: € 99,00

Aanbieding prijs € 69,90

1 artikel(en)

Welke JBL speaker/koptelefoon/oortje zoek jij?

Wij hebben voor jou de beste JBL producten in ons assortiment opgenomen en dat allemaal voor de beste prijs! We stellen onze topmodellen van JBL graag even aan je voor.

JBL Tune 220TWS draadloze oortjes

Ben jij die kabels ook zat? Eén van de populairste draadloze oortjes van de laatste periode: de Tune draadloze oortjes van JBL. Met het unieke geluid, met Pure-Bass tonen ben je klaar voor een unieke muziekervaring. Bij dit model wordt een oplaadcase van JBL geleverd die tot 19 uur mee gaat. Daarnaast kan je, in tegenstelling tot andere modellen, gemakkelijk de in-ears bedienen met knopjes op de oortjes. Ook werkt het met je persoonlijke stem-assistent. 

JBL Tune 125TWS draadloze in-ears

De Tune 125TWS iets goedkopere variant van de 220TWS, maar doet aan kwaliteit niks onder! De supercomfortabele oortjes staan je urenlang bij in het luisteren van muziek, voeren van telefoongesprekken, enzovoorts. Dit is een mooi instapmodel voor iedereen die op zoek is naar draadloze oortjes. Bekijk hem hier!

JBL Under Armour Flash draadloze oortjes

Ook voor de sporter hebben we de ideale in-ears. In samenwerking met Under Armour heeft JBL sport oordopjes ontwikkeld die geschikt zijn voor top sport condities. De JBL Under Armour oortjes zijn het ideale alternatief voor de sportieve muziek luisteraar. 

JBL Live 400BT On-Ear Bluetooth koptelefoon

We hebben natuurlijk ook koptelefoons van JBL in ons assortiment! Het topgeluid van JBL zit niet alleen in de in-ears verwerkt, maar ook in de on-ear koptelefoons. Ook hier staat de stemassistent altijd voor je paraat en ervaar je muziek als nooit tevoren. De JBL Live 400BT is er in blauw en wit.