Lumi

Maak kennis met het Lumi IJsbad - de perfecte oplossing voor je herstel na het sporten. Met innovatief design en hoogwaardige materialen biedt het Lumi IJsbad een optimale en verfrissende manier om die vermoeide spieren te kalmeren na een intensieve trainingssessie. Het slimme ontwerp van het Lumi IJsbad behoudt de ideale temperatuur gedurende een langere periode, zodat je zonder gedoe kunt genieten van een ontspannende en revitaliserende ijsbad-ervaring. Ervaar het ultieme herstel met het Lumi IJsbad - jouw eerste keuze om je lichaam te verjongen na het sporten.

2 artikel(en)

Lumi IJs Watertherapie

Een pionier in de wereld van sporttherapie en welzijn. Sinds de oprichting als een van de baanbrekende online retailers van draagbare ijsbaden heeft Lumi Therapy de markt opnieuw gedefinieerd met ons revolutionaire product - het Lumi Recovery Pod™ Ice Bath.

Het vlaggenschip Lumi Recovery Pod™ Ice Bath heeft de manier waarop atleten en enthousiastelingen herstellen volledig veranderd. Dit draagbare wonder ontsluit de talloze voordelen van koude watertherapie, met verminderde ontsteking, verbeterde circulatie en versneld spierherstel. Het innovatieve ontwerp zorgt voor een handige en effectieve manier om jezelf onder te dompelen in de verjongende kracht van koude watertherapie, wanneer en waar je maar wilt.

Het ijsbad met optimale draagbaarheid

Lumi Therapy herdefinieert het spel in sporttherapie en herstel met de beste draagbare ijsbaden. De toewijding aan innovatie en gemak leidde tot de creatie van het Lumi Recovery Pod™ Ice Bath - een belichaming van draagbaarheid en efficiëntie.

De dagen van beperking tot vaste locaties voor je herstelroutine zijn voorbij. Met de draagbare ijsbaden kun je de revitaliserende voordelen van koude watertherapie overal ervaren. Het Lumi Recovery Pod™ Ice Bath zorgt ervoor dat verminderde ontsteking, verbeterde circulatie en versneld spierherstel niet beperkt zijn door ruimte of tijd.

De gezondheidsvoordelen van koudwaterdompeling zoals verminderde ontsteking, verbeterde circulatie en versneld spierherstel 

Koudwaterdompeling wint aan populariteit vanwege de helende voordelen. Kuuroorden, klinieken en sportcentra bieden deze therapie steeds vaker aan. Het bevordert de bloedcirculatie, verlaagt de bloeddruk en versterkt het immuunsysteem.

Voor atleten doet een duik in koud water wonderen. Het bevordert hun hartgezondheid, helpt hen sneller te herstellen en koelt hun lichaam af na zware trainingen in de hitte. Zelfs die pijnlijke spieren na een training kunnen beter aanvoelen met een ijsbad.

Je hoeft geen atleet te zijn of naar chique plaatsen te gaan voor dit. Het nemen van koude waterdips thuis is een geweldige manier voor iedereen om zich beter te voelen en hun lichaam op natuurlijke wijze te helpen genezen.