Musthavz USB-C 2.0 naar USB-C Nylon kabel 1m

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 12,99

De Musthavz USB-C 2.0 naar USB-C Nylon kabel 1m maakt het mogelijk om al je apparaten met een USB-C aansluiting snel op te laden. Moderne apparaten zoals  laptops, notebooks, tablets en smartphones zijn vaak uitgerust met een USB poort geschikt voor USB-C kabels. Met USB-C is het mogelijk om bestanden uit te wisselen en je apparaten op een hoge snelheid op te laden.


- Gevlochten nylon kabel voor extra sterkte en flexibiliteit
- Geschikt voor opladen, synchroniseren en data overzetten
- Ideaal voor apparaten met een USB-C connectie


€ 12,99

Musthavz USB-C 2.0 naar USB-C Nylon kabel 1m

Dankzij de USB-C kabel kun je je smartphone of tablet een stuk sneller opladen. Deze kabel heeft extra verstevigde uiteindes en een gevlochten nylon buitenkant waardoor de kabel bestand is tegen buigen, vouwen of oprollen waardoor je verzekert ben van een langere levensduur.

Extra sterke USB-C oplader kabel voor snel opladen

Deze kabel heeft een USB-C connector en is daarmee geschikt voor smartphones, tablets en andere apparaten met USB-C. Dit type is symmetrisch en past daardoor met beide kanten op je apparaat. De kabel vormt zo de perfecte overgang tussen je stekker en je apparaat. De kabel levert een vermogen van 60W waardoor je gemiddeld 2 keer zo snel laadt als onder normale omstandigheden. 

Artikelnummer SBX874
Fabrikantcode MHCABUSBCUSBC
EAN-code 8718858430475
Merk Musthavz
Kleur Grijs (Space Gray)