Osmo

play-osmo

De nieuwste Osmo iPad accessoires in één compleet overzicht, geschikt voor iPad. Met de Osmo base en overige producten worden kinderen spelenderwijs gestimuleerd om creatief te denken. Daarnaast is het spelen van de spellen goed voor hun sociale interactie. Van het merk Osmo zijn de volgende pakketen beschikbaar:  Osmo Genius KitOsmo Creative KitOsmo Coding, Osmo NumbersOsmo Pizza Co, Osmo Coding Jam en de Osmo Brilliant Kit. Deze pakketen van Osmo kunnen met elkaar gecombineerd worden of kunnen als extra optie worden toegevoegd aan de Genius of Brilliant kit.

Wil je een kit van Osmo kopen of heb je vragen voor schoolgebruik? Lees hieronder alles over Play Osmo Nederland of neem contact met ons op.

Aanbieding
Osmo Creative (Monster) Kit v2

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 69,99

Aanbieding
Osmo Genius Kit E2S

Normale prijs: € 119,99

Aanbieding prijs € 114,99

Vanaf: € 109,99
Aanbieding
Osmo Numbers

Normale prijs: € 44,99

Aanbieding prijs € 42,99

Aanbieding
Osmo Starter Kit

Normale prijs: € 89,99

Aanbieding prijs € 84,99

Aanbieding
Osmo Genius Kit 2017

Normale prijs: € 119,99

Aanbieding prijs € 116,99

Vanaf: € 112,99
16 artikel(en)

Osmo is een iPad leersysteem

Osmo is een iPad leersysteem dat jouw iPad, fysieke objecten en educatieve hulpmiddelen gebruikt om kinderen te ontwikkelen. Leraren zijn dol op de veelzijdigheid van Osmo in het klaslokaal en op de manier waarop het het leren van studenten bevordert op belangrijke gebieden zoals sociaal-emotioneel, creatief denken en gezond verstand. Meer dan 15.000 scholen gebruiken nu al Osmo. Een goede ontwikkeling van het kind is erg belangrijk. Met de Osmo base producten, bijvoorbeeld de Osmo Genius Kit, zorg je ervoor dat kinderen op een interactieve manier leren in de vorm van het spelen van spellen. Het laat kinderen op een andere manier gebruik maken van de iPad. Osmo Play is een spelsysteem voor de iPad. De spellen zijn geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Maak gebruik van de nieuwe technologie, combineer het beeldscherm met de praktijk en laat kinderen op een leuke manier leren.

Numbers

Met Osmo Numbers word je een meester in cijfers. Bevrijd de vissen uit de bubbels door de sommen op te lossen. Door de verschillende kaarten en levels is het voor alle leeftijden een uitdaging om het spel te spelen. Het spel wordt gespeeld met kaarten met cijfers en stippen. Door de juiste kaarten neer te leggen, creëer je tornado’s en bliksems om de vissen te bevrijden.

Words

Speel Osmo Words en word beter in spelling. Op het scherm verschijnt een voorwerp, waarbij jij als speler het juiste woord moet maken met de kaartjes. Het spel is geschikt om met meerdere spelers tegelijk te spelen en is daarom extra leuk. Bij elk juist woord verdien je punten waarmee je door kunt naar nieuwe, moeilijkere levels.

Coding

Ontdek Awbie’s wereld door middel van codering. Awbie van Osmo Coding houdt erg van aardbeien en jij hebt de taak Awbie te helpen te aardbeien te pakken. Door middel van blokjes met stappen kun je de juiste weg maken om Awbie te helpen.

Osmo Genius kit

Osmo Genius kit is de basis van Omso. In het Genius kit pakket zit een standaard waarin de iPad geplaatst kan worden en een spiegel die precies registreert wat er voor de iPad gebeurd (de Base). Daarnaast worden de spellen Words en Tangram mee geleverd inclusief de speelstukken die nodig zijn om het spel te spelen.

Op zoek naar de Osmo Starter kit? Dit product is helaas niet meer leverbaar, maar de Osmo Genius kit is het vervangend product hiervoor.

De talen

De leerpakketten van Osmo zijn in verschillende talen verkrijgbaar. De talen waarin Play Osmo beschikbaar is, zijn: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Deens, Japans, Chinees en Zweeds.

De voordelen van Osmo kopen

Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar
Vergroot de sociale interactie
Spelenderwijs leren
Leren denken in oplossingen

Bekijk onze website voor de blog over Play Osmo Nederlandhttps://www.sbsupply.nl/blog/osmo/