Over SB Supply

SB Supply Team

HET BEDRIJF

SB Supply wordt gekenmerkt door een uitgebreide selectie hoogwaardige producten. Het bedrijf is in Nederland in 2011 opgericht door Sander Berendsen. Het was de passie van deze jonge ondernemer om hoogwaardige accessoires voor smartphones, tablets en computers op de markt aan te bieden. De oprichting van het bedrijf werd al snel gevolgd door een dochteronderneming van SB Supply, gevestigd te Vreden, NRW voor het gehele Duitstalige gebied. Daarnaast breidde SB Supply zich in 2018 uit naar Frankrijk en is verdere groei al gepland. We bieden niet alleen een uitgebreide online winkel voor particuliere klanten, maar accepteren ook graag grote bestellingen van zakelijke klanten.

sander-berendsen-sbsupply

ONS TEAM

Het internationale team van SB Supply bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Door onze voortdurende ontwikkeling en nieuwsgierigheid streven we ernaar altijd de nieuwste trends en innovaties te herkennen. Met deze informatie en onze service willen we een optimale winkelervaring voor onze klanten creëren. Hier kun je ons team leren kennen..

missie-sbsupply

ONZE MISSIE

Technologie kan mensen bij elkaar brengen, innovatie bevorderen en bedrijven efficiënter maken. Het is onze missie om deze ontwikkeling actief te ondersteunen. Ons team is verantwoordelijk voor de grote selectie van topmerken, het eenvoudige bestelproces en een vriendelijke klantenservice. Door combinatie van ontwerp en functionaliteit tot stand te brengen bieden wij klanten altijd oplossingen. Onze producten zijn niet alleen gebruiksvriendelijk en praktisch, maar voldoen ook aan de hoogste normen qua ontwerp en kwaliteit. Door onze productselectie en website voortdurend te optimaliseren, willen we onze klanten voortdurend verbazen met nieuwe producten. Naast onze missie, is de tevredenheid van onze klanten bijzonder belangrijk voor ons. We hebben al meer dan 200.000 tevreden klanten van onze producten kunnen voorzien, en we hechten bijzonder veel waarde aan de volgende aspecten:

KLANTENSERVICE

Persoonlijk advies en snelle bereikbaarheid zijn voor onze klanten een van de belangrijkste bedrijfsprincipes. Onze specialisten verwerken jouw vraag of offerte graag en geven je deskundig advies. Je kunt onze klantenservice eenvoudig bereiken via telefoon (0544 700200), e-mail ([email protected]), livechat of via ons contactformulier.

klantenservice-sbsupply
snelle-levering-sbsupply

SNELLE LEVERING

Wie vindt het niet fijn om je product morgen al in huis te hebben? Wij bieden een snelle en veilige levering met DHL. Dat betekent voor de meeste producten: voor 22:00 besteld, is morgen in huis. Daarnaast kun je het product laten bezorgen bij een van de DHL afhaalpunten of kun je deze afhalen bij ons magazijn in Groenlo. Meer informatie over onze levering vind je hier.

PRODUCTEN EN MERKEN

We willen onze klanten altijd een brede selectie van hoogwaardige producten van topmerken aanbieden. Hiervoor werken we nauw samen met verschillende fabrikanten zoals AppleBlueloungeGriffin en Twelve South. We streven naar een optimale productkeuze voor onze klanten, die aan elke behoefte voldoet.

We zijn ook gespecialiseerd in verschillende gebieden waar we een groot scala aan producten aanbieden. Hier vind je bijvoorbeeld interessante oplossingen voor onderwijs, maar ook veel producten voor sportliefhebbers, zoals in onze categorieën hardlopen en fietsen.

producten-merken-sbsupply

duurzaamheid-sbsupply

DUURZAAMHEID

Dit aspect is erg belangrijk voor ons. Met onze CO2-neutrale servers, een papierloos kantoor en een milieuvriendelijke verwerking van retouren streven we ernaar de bescherming van het milieu te bevorderen.

CERTIFICERING & ZEKERHEID

Om een veilige winkelervaring voor onze klanten te garanderen, hebben we verschillende certificeringen bij SB Supply.

SB Supply is een Trusted Shops gecertificeerde online winkel. We voldoen daarom aan alle kwaliteitscriteria van Trusted Shops, meer vind je hier. Bovendien bieden wij de Trusted Shops Kopersbescherming, waarmee je bent verzekerd in geval van niet-levering of niet-restitutie tot maximaal € 20.000.

We bieden onze klanten ook een scala aan veilige betaalmethoden, zoals Paypal of Klarna.

klantenservice-sbsupply

RECENSIES

Wil je liever de ervaringen van anderen met onze winkel lezen? Hier vind je meer dan 2.000 recensies over SBSupply.

recensies-sbsupply

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel en wensen je veel winkelplezier!