Stage lopen bij SB Supply

SB Supply Europe B.V. is een snel groeiende e-commerce onderneming in de Benelux en DACH regio (Duitstalige landen zoals Duitsland en Oostenrijk). SB Supply heeft in Nederland een vestiging in Tilburg en Groenlo (magazijn). Vanuit ons kantoor in Tilburg voeren wij de dagelijkse e-commerce activiteiten uit zoals (online) marketing, webdevelopment, assortiment beheer, klantenservice en design. Bij SB Supply staat kennisdeling centraal en leer je tijdens je stage alle e-commerce facetten. Affiniteit met internet en gadgets is een pre.

Bij SB Supply in Tilburg vind je volop inhoudelijke uitdaging, afwisseling en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je ambities vorm te geven. Bovendien werk je altijd samen met enthousiaste (jonge) collega's én krijg je een aantrekkelijke korting op onze producten.

Waarom kiezen we jou?
Een bedrijf wordt gevormd door zijn medewerkers en stagiaires. Onze klant is staat op nummer een. Daarom zijn we best veeleisend. En we hopen natuurlijk dat je net zo’n 'Apple-fan' bent als wij. Als je echter nog niet zo bekend bent met Apple, maar wél aandacht hebt voor detail, enthousiast bent en ook nog eens veel wilt leren, dan dragen wij onze kennis graag aan je over.

- Je bent resultaat gericht, hebt kennis van e-commerce en bent goed met teksten en zelfstandig;
- Je hebt enige ervaring in bloggen en schrijven van online-teksten;
- Je beheerst de Nederlandse taal goed;
- Kennis van online marketing is geen vereiste maar zou wel gemakkelijk zijn (in ieder geval wel affiniteit met (online)marketing);
- Je hebt kennis van Apple en Mac computers in het algemeen.

Wat bieden wij jou?
- Een jong, gezellig en ervaren ecommerce team
- Dynamische werkomgeving met spelcomputer, ping pong tafel en chillhoek
- Een mooie stagevergoeding
- Mogelijkheid tot vaste aanstelling na je stage

Stage lopen (media en web design / marketing / retail) bij SB Supply?
Dat is mogelijk bij onze vestiging in Tilburg aan de Professor de Moorplein 521 in Tilburg. SB Supply is een erkend leerbedrijf (leerbedrijf ID: 100387014) en werkt samen met het ROC Tilburg, de Rooi Pannen, het Willem I College en het Sint Lucas Lyceum op het gebied van MBO stages. HBO stagiaires (zoals bijvoorbeeld Avans en Fontys) zijn ook meer dan welkom. Informeer naar de mogelijkheden, via 013 7009790 en of mail naar: hr@sbsupply.nl.

Beschikbare stageplaatsen
Momenteel zoeken hebben wij onderstaande stage vacatures. Informeer naar de mogelijkheden, via 013 7009790 of per mail: hr@sbsupply.nl.

- Communicatie / Marketing stage, Tilburg en omstreken
- Webdevelopment, Tilburg en omstreken
- Content creatie (social media, SEO, Youtube), Tilburg en omstreken