Quad Lock

Geef je telefoon een eigen plek op jouw fiets met de Quad Lock fiets houder tijdens het wielrennen of mountainbiken. Deze fietshouders van Quad Lock zijn de oplossing als je gebruik wilt maken van jouw telefoon op de fiets. Daarnaast zijn de Quad Lock houders ook geschikt voor gebruik tijdens het hardlopen. De Quad Lock Run Kit brengt het comfort en veiligheid die je van Quad Lock gewend bent naar alle sporters. Met de Quad Lock armband kun je jouw mobiel gemakkelijk aan jouw arm bevestigen.

Populair: Quad Lock Bike Kit iPhone 7 | Quad Lock Run Kit iPhone X

3 artikel(en)

Veilig de weg op met Quad Lock

Quad Lock vormt een unieke oplossing waarmee je jouw smartphone veilig en gemakkelijk aan jouw fiets, auto of arm kunt bevestigen en dat is nog maar het begin van de vele montage opties. Geef je smartphone bijvoorbeeld een eigen plek op de fiets met de Quad Lock Universele fiets houder.

Quad Lock Bike Kit iPhone 7

De Quad Lock Universele fiets houder is eenvoudig te gebruiken en gemaakt van zeer degelijk materiaal. Gemakkelijk voor navigatie op de fiets. De set bevat:

- Quad Lock Case
- Quad Lock Bike Mount PRO
- Universele adaptor
- Montage benodigdheden
- Instructieboekje

Quad Lock Run Kit iPhone X

Deze nieuwe sport armband brengt gemak en veiligheid samen met sporten. De band is gemaakt van comfortable Nylon Lycra materiaal, en deze is verstelbaar. Deze set bevat:
- Quad Lock Case voor jouw iPhone X
- Quad Lock sport armband