Shifu

Shifu wordt al jarenlang geprezen voor het veranderen van de manier waarop kinderen omgaan met een digitale omgeving. Bij Shifu staat één ding centraal: veranderen hoe kinderen in de toekomst leren en spelen. Met verschillende puzzels en uitdagingen leren kinderen hun kennis, taal- en cognitieve vaardigheden opbouwen. Kinderen kunnen verkennen, leuke games spelen en leren in 6 categorieën met 400+ hoogtepunten, 1000+ coole feiten en andere boeiende STEM-activiteiten voor kinderen. 

Aanbieding
Shifu Plugo Count

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 29,99

1 artikel(en)

Een nieuwe manier van spelen en leren

De Shifu Orboot

Met de Shifu Orboot reizen kinderen door een interactieve wereld en maken ze kennis met diverse landen en culturen. Door Augmented Reality komt de wereldbol letterlijk tot leven. Boordevol boeiende en interactieve inhoud, muziek en stemmen met meer dan 1000 feiten, krijgt het zeker de nieuwsgierigheid van zowel kinderen als volwassenen. Ontdek een wereld zonder grenzen!

De Shifu Plugo

De Shifu Plugo brengt traditionele spellen naar de digitale wereld. De speelmat wordt uitgerold en de tablet of smartphone wordt in de houder geplaatst. De camera aan de voorkant wordt gebruikt om te communiceren met de app wat er gebeurd op de speelmat. Zo worden fysieke handelingen gecombineerd met leerzame spellen en uitdagingen op het scherm. Ieder Plugo spel beschikt over vijf games met meer dan 250 niveaus!

Let op: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Verstikkingsgevaar door het inslikken van kleine onderdelen.