Zagg Pro Keys Wireless Keyboard With Trackpad Bookcase iPad Pro 11 inch (2018/2020/2021) / iPad Air (2020) grey

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
QWERTY
€ 144,99
met gratis verzending!

De Zagg Pro Keys Wireless Keyboard With Trackpad Bookcase iPad Pro 11 inch (2018/2020/2021) / iPad Air 2020 verandert jouw iPad in een lichtgewicht, draagbaar werkstation, zodat je overal efficiënt kunt werken. Het Pro Keys-model is geoptimaliseerd met accessoires die de mogelijkheden van jouw iPad aanzienlijk uitbreiden. Dankzij het trackpad voelt jouw iPad aan als een compacte laptop en beschik je toch over alle functionaliteiten die een iPad biedt.


- Afneembaar toetsenbord
- Trackpad
- Efficiënt en beschermend ontwerp
- Koppel meerdere apparaten tegelijk
- Batterij met extra lange levensduur

Geschikt voor: Apple iPad Air 2022, Apple iPad Pro 11" 2018, Apple iPad Pro 11" 2020, Apple iPad Pro 11" 2021
€ 144,99
met gratis verzending!
Of betaal € 48,99 in 3 termijnen Of betaal € 48,99 in 3 termijnen

Zagg Pro Keys Wireless Keyboard With Trackpad Bookcase iPad Pro 11 inch (2018/2020/2021) / iPad Air (2020) grey

Breid de productieve mogelijkheden van jouw iPad uit met het Pro Keys draadloze toetsenbord en afneembare hoes. Deze hoes heeft alles wat je nodig hebt om van elk oppervlak een effectieve werkruimte te maken. De Pro-keyframe-ontwikkeling zorgt voor soepele, precieze toetsbewegingen voor snel, nauwkeurig typen met aanraakschermen. Met deze hoes kunt je je Apple Pencil magnetisch aan jouw iPad bevestigen. Daarnaast zijn er nog meer extra's toegevoegd voor een ideale gebruikerservaring, zoals uitsparingen voor de luidsprekers aan de voorzijde, verlichte toetsen en een verstelbare standaard.

Het ultieme productiviteitsaccessoire voor de iPad Air / iPad Pro

Verander jouw iPad in een lichtgewicht, draagbaar werkstation zodat je overal comfortabel kunt werken. Het nieuwe Pro-toetsenframeontwerp biedt een optimale aanslag voor schone, nauwkeurige toetsaanslagen en een gemakkelijke, comfortabele type-ervaring. De verlichte toetsen die in zeven verschillende kleuren kunnen worden ingesteld, zorgen voor een betere type-ervaring bij weinig licht.

Gebruik het trackpad onder het toetsenbord om door uw iPad Air / iPad Pro te navigeren

Direct onder het toetsenbord bevindt zich het trackpad waarmee je de muis op jouw iPad kunt bedienen. Het trackpad kan afzonderlijk van het toetsenbord worden in- en uitgeschakeld, zodat het geen stroom verbruikt als je het niet wilt gebruiken. Je hoeft niet langer te schakelen tussen het aanraken van het scherm en het typen op het fysieke toetsenbord, nu heb je een echte volledige fysieke ervaring met zowel de muis als het toetsenbord.

De iPad Air / iPad Pro cover met een afneembaar toetsenbord en houder voor Apple Pencil

Het toetsenbord en de behuizing kunnen worden losgekoppeld, zodat je de iPad voor verschillende toepassingen en omgevingen kunt gebruiken. De Apple Pencil-houder houdt het penseel binnen handbereik, zodat je het nooit meer kwijtraakt wanneer de inspiratie toeslaat. De duurzame behuizing van polycarbonaat heeft harde rubberen randen, afdekkingen voor knoppen en hoekbumpers, die allemaal samen valbescherming bieden. Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp past de iPad met case gemakkelijk in jouw tas.

iPad Air / iPad Pro-toetsenbordhoes met batterij met lange levensduur en Multi-Device Pairing

Typ tot wel een jaar lang voordat je de batterij moet opladen. Het toetsenbord wordt automatisch uitgeschakeld wanneer je het terugvouwt tegen de iPad. De slaapstand/waakfunctie helpt de batterij te sparen wanneer het toetsenbord niet in gebruik is. Bovendien kan het draadloze toetsenbord met twee apparaten tegelijk worden gekoppeld, zoals een iPad en jouw telefoon, zodat je tussen beide apparaten heen en weer kunt schakelen.

Artikelnummer SBY275
Fabrikantcode 5146094
EAN-code 0840056143302
Geschikt voor: Apple iPad Air 2022, Apple iPad Pro 11" 2018, Apple iPad Pro 11" 2020, Apple iPad Pro 11" 2021
Merk Zagg
Kleur Zwart