Apple leren AirTag sleutelhanger zadelbruin

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
100% echt leder

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 38,99

Deze leren sleutelhanger is speciaal ontwikkeld voor de AirTags van Apple. Raak jij je sleutels wel eens kwijt? Dan is deze sleutelhanger ideaal voor jou! De AirTag sleutelhanger is met veel zorg vervaardigd van de beste materialen.


- Speciaal ontworpen voor de Apple AirTag
- Speciaal gelooid Europees leer
- Robuust roestvrij staal
- IP67 (volledig stofdicht en dompeldicht)


Geschikt voor: Apple AirTag

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 38,99

Apple leren AirTag sleutelhanger zadelbruin

Voor mensen die regelmatig naar hun sleutels of andere belangrijke voorwerpen moeten zoeken zijn Apple’s AirTags de ideale oplossing. De leren Apple AirTag sleutelhanger maakt het mogelijk de AirTag veilig aan kleding, sleutelbossen of andere dierbaren voorwerpen vast te maken zodat je deze altijd kan lokaliseren.

Bescherm je Apple AirTags

Naast dat je deze sleutelhanger makkelijk aan belangrijke voorwerpen vast zet. Biedt deze ook goeie bescherming voor je AirTags. De hanger is speciaal gemaakt voor de Apple AirTag en past er perfect omheen. Hierdoor blijft je AirTag goed vastzitten en hoef je niet bang te zijn dat hij eruit valt.

Sleutelhanger met Europees leer en roestvrij staal 

De lederen Apple sleutelhanger is zorgvuldig vervaardigd uit de beste materialen. Het roestvrije staal is even opvallend als sterk, terwijl het Europese leer speciaal gelooid is daardoor en zacht aanvoelt. Daarnaast brengt het leer een elegante uitstraling met zich mee.

Artikelnummer SBX858
Fabrikantcode MX4M2ZM/A
EAN-code 0190199314948
Geschikt voor: Apple AirTag
Merk Apple
Kleur Bruin
Materiaal Leer