Apple MagSafe Duo Oplader wit

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 149,99

Aanbieding prijs € 119,99

met gratis verzending!
Dit product heeft een geopende verpakking met eventueel een sticker. Het product is 100% nieuw.

De Apple MagSafe Duo Oplader wit is een gemakkelijk te gebruiken draadloze oplader. Met deze dubbele draadloze oplader kan je eenvoudig je geschikte iPhone, Apple Watch en je draadloze Airpods case opladen.


- 2 draadloze oplaadpunten
- Inclusief USB-C naar lightning kabel
- Magnetiche verbinding
- Een laadvermogen van 15 W
- Compact formaat


Let op: Er wordt geen USB-C adapter meegeleverd voor in het stopcontact. Deze zijn los verkrijgbaar.

Normale prijs: € 149,99

Aanbieding prijs € 119,99

met gratis verzending!

Apple MagSafe Duo Oplader wit

Met deze dubbele draadloze oplader van Apple laad je je iPhone eenvoudig en snel op. En tegelijkertijd laad je ook je Apple Watch of Airpods case op. Door zijn vermogen van 15 W zijn je devices enorm snel opgeladen en door een magnetische ring klik je makkelijk je telefoon aan de oplader. Het opladen van oudere iPhone modellen is ook zeker mogelijk met deze oplader, wel levert de lader dan maar een vermogen van 7,5 watt. De bijgeleverde USB-C naar lightning kabel van 1 meter biedt vrijheid genoeg om je devices altijd en overal van stroom te voorzien. Doordat deze kabel van Apple afkomstig is, sluit deze perfect aan op de draadloze oplader.

Draadloze oplader voor Apple Watch

Naast het opladen van je iPhone kan je ook tegelijkertijd je Apple Watch van stroom voorzien. Deze kun je opladen door hem met een geopend bandje op de oplader neer te leggen. Je kan je Apple watch ook op de zijkant neerleggen en opladen door de inductieve oplaadconnector omhoog te klappen. Als de Apple Watch op de zijkant ligt schakelt deze automatisch over naar nachtklokmodus zodat je deze als wekker kunt gebruiken

De Apple MagSafe Duo is opvouwbaar

Deze draadloze oplader is erg compact doordat je hem kunt opvouwen, hierdoor past hij in elke tas en kan je de oplader overal mee naar toe meenemen.

Kan mijn iPhone draadloos worden opgeladen?

Vanaf de iPhone 8 kunnen de Apple telefoons draadloos worden opgeladen. Bij Airpods is dit enkel bij de draadloze oplaadcase.

Artikelnummer SBX438
Fabrikantcode MHXF3ZM/A
EAN-code 0194252220153
Merk Apple
Kleur Wit