Welk telefoon hoesje is het beste voor mij?

Welk hoesje is het beste geschikt voor mijn smartphone - wie heeft dit nog nooit eerder gedacht?  Als je een nieuw mobiel koopt heb je meestal al zó veel geld uitgegeven dat je er zeker van wilt zijn dat je nieuwe smartphone lang meegaat. Daarom is het belangrijk om het hoesje te vinden van de beste kwaliteit dat voor de beste bescherming van jouw smartphone zorgt. Bij SB Supply vind je extreem stevige hoesjes die ontwikkeld zijn volgens militaire standaards en ook jou smartphone kunnen beschermen.

Wat is het militaire certificaat MIL-STD 810-G?

Het MIL-STD-810G certificaat is een certificaat dat is gebaseerd op de normen van de US Army Technology Development Test Laboratory. Hoesjes met dit certificaat hebben succesvol voldaan aan 20 extreme tests.

Bij deze tests wordt onderzocht of de hoesjes bestendig zijn tegen extreme omstandigheden zoals:

  • Regen
  • Wind en weer
  • Schokken en stoten
  • Zand en stof
  • Hoge luchtvochtigheid
  • Extreme temperaturen
  • Hoge luchtdruk

Voordat je een smartphone hoesje koopt, moet je dus zeker weten onder welke omstandigheden jouw apparaat beschermd moet zijn. Je vindt bij ons bijvoorbeeld extreem stevige hoesjes met het MIL-STD-810G 516.6 certificaat dat onder andere een val van tot 1,2 m hoogte weerstaat.

Welk hoesje beschermt mijn iPhone of Samsung Galaxy het beste?

Er zijn steeds meer merken die stevige hoesjes volgens de militaire norm MIL-STD 810-G ontwikkelen. Wij hebben verschillende hoesjes met dit certificaat in ons assortiment zodat we jou de beste keuzes kunnen bieden. In deze blog hebben we alle merken op een rijtje gezet die bescherming op militaire standaard garanderen. 

Welk merk biedt de veiligste hoesjes voor mobiele telefoons?

Deze vraag klinkt heel eenvoudig. Het antwoord is echter iets ingewikkelder. Tegenwoordig zijn er verschillende merken die een zeer goede bescherming bieden. Of het nu voor Android of iOS telefoons is, er is een goede schokbestendige case voor elke telefoon die goede en betrouwbare bescherming biedt, zelfs in extreme omstandigheden. Lees verder om onze favoriete merken met hoge bescherming te ontdekken.

SB Supply Highlight: de beste merken met veilige mobiele telefoon hoesjes.

Casecentive

Als je veel belang hecht aan een goede bescherming, dan is Casecentive precies het juiste merk voor jouw. Casecentive produceert bijzonder schokbestendige en veilige cases die ook in extreme situaties kunnen worden gebruikt. Casecentive hoesjes zijn ook zeer geschikt voor bedrijven. Meer informatie over Casecentive hoesjes die geschikt zijn voor de bouw vind je hier in onze blogpost.

Mous 

Die Mous Hüllen sind unter anderem für ihre Videos bekannt, in denen sie unter extremen Maßnahmen getestet werden. Auch bei SB Supply haben Sie die Möglichkeit, diese Hüllen zu erwerben und sich von den Vorteilen dieser Hüllen zu überzeugen. Die Hüllen sind aktuell leider nur für iPhones erhältlich. 

De Mous hoesjes staan onder meer bekend om hun video's waarin ze worden getest onder extreme omstandigheden. Ook bij SB Supply heb je de mogelijkheid om deze hoesjes aan te schaffen en jezelf te overtuigen van de voordelen van deze cases. Helaas zijn de hoesjes momenteel alleen verkrijgbaar voor iPhones. 

Griffin 

Als je aan beschermende hoesjes denkt, denk je vaak aan Griffin. Griffin is een van de merken die al heel wat jaren hoesjes maken met extreme bescherming. Als je op zoek bent naar een hoesje die jouw volgende avontuur met gemak kan doorstaan of die bestand is tegen grotere dagelijkse uitdagingen uit de horeca, dan zijn Griffin hoesjes een zeer goede keuze! 

De beste telefoonhoesjes voor jouw iPhone

Het beste telefoonhoesje of iPhone-hoesje hangt altijd af van je levensstijl. Het is niet omdat je het veiligste telefoonhoesje koopt, dat het ook het beste voor jou is! Als je graag klimt, of op een bouwplaats werkt, is een veilig telefoonhoesje, zoals degene die we in deze blogpost hebben geïntroduceerd, de beste keuze. Als je echter de hele dag op kantoor zit, is een lederen hoesje waarschijnlijk het beste voor jouw. 

Mous - Limitless 3.0 

De Mous hoesjes bieden een ongelooflijke bescherming! De hoesjes zijn niet alleen bestand tegen vallen van een verbazingwekkende hoogte, maar bieden ook bescherming rondom. Verhoogde randen om het scherm te beschermen, Airshock-technologie om vallen op te vangen en andere kenmerken maken van deze hoes een must voor wie waarde hecht aan stijl en bescherming. De case is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, alle gemaakt van natuurlijk verkregen materialen.

In drie woorden: bescherming, ontwerp, praktisch 

iPhone 12 Mini, iPhone 12 / iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max 

Griffin - Extreme Survivor

Het merk Griffin bewijst zijn positie als expert in robuuste en schokbestendige telefoonhoesjes. De Extreme Survivor-productlijn is de bekendste van het merk Griffin, omdat hij bestand is tegen vallen van 3 meter hoogte, zand, stof, sneeuw en water. Bij een val wordt de kracht van de impact door de materialen verdeeld, zodat uw telefoon geen schade oploopt. 

In drie woorden: Voor extreme omstandigheden

.

iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12

Griffin - Strong Wallet

Deze walletcase beschermt je telefoon tegen mogelijke schade na een val en zorgt ervoor dat je scherm zelfs na een val geen krassen oploopt. Ontworpen om een val van 2,5 meter te weerstaan. Deze portefeuillehouder doet dienst als portefeuille en heeft twee compartimenten in de afneembare klep.

In drie woorden: Bescherming, Portemonnee, Flipcase

iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11.

Casecentive - Schokbestendig en spatwaterdicht

Wil je de ultieme bescherming tegen vallen, maar niet te diep in de portemonnee tasten? Dan biedt het merk Casecentive jou precies het juiste. De case is voorzien van een stevige rubberen bumper, die ervoor zorgt dat je iPhone altijd zacht landt. Hij biedt ook bescherming tegen opspattend water en vervormt de geluidskwaliteit niet! Bovendien verbergt de behuizing het elegante Apple design niet, dankzij de transparante achterkant.

In drie woorden: Design, Bumper, Kwaliteit

iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 / 12 Pro, iPhone 12 MiniiPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11

Casecentive - Ultimate hardcases

Ga je regelmatig wandelen, naar de bouwplaats of gewoon vrij klimmen? Dan biedt de Casecentive Ultimate Hardcase jou de optimale oplossing voor een kleine prijs! Dankzij de versterkte hoeken heeft deze case een duurzame schokbescherming. Voeg daar nog de bijgeleverde riemclip aan toe waarmee je jouw iPhone veilig aan je riem of rugzakriem kunt bevestigen. Dit vermindert het risico op vallen aanzienlijk. 

iPhone X / XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 6(S) / 7 / 8 / SE2020iPhone 6(S) / 7 / 8 PLUS

Speck
 - Eenvoudig en efficiënt 

Ben je op zoek naar een hoesje met een eenvoudig ontwerp en een stevige grip? Dan is het merk Speck iets voor jou. De hoesjes beschermen jouw telefoon tegen vallen van 2 tot 3 meter en bieden lichtheid en een comfortabele grip. Speck modellen zijn ontworpen om een ergonomisch en minimalistisch ontwerp te bieden. Het bijzondere aan de Speck cases is de transparante look die het design van jouw telefoon zichtbaar maakt.

In drie woorden: Eenvoud, kwaliteit, efficiëntie

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 PLUS, Samsung Galaxy S10E, iPhone 12 / 12 ProiPhone 11 Pro, iPhone 11iPhone XR 

.

GEAR4 - Technologie D3O

Het merk GEAR4 biedt hoogwaardige hoesjes voor mobiele telefoons op basis van D3O-technologie, een materiaal waarmee ultradunne en ultrabestendige hoesjes voor mobiele telefoons kunnen worden gemaakt. Deze hoesjes absorberen schokken en zorgen ervoor dat er niets met jouw telefoon gebeurt!

Als je niet bekend bent met D30, is het een beschermingsmateriaal dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van motorhelmen, militaire kleding, beschermende handschoenen en vesten. Wikipedia vergelijkt D3O met boetseerklei in die zin dat het de energie van een schok kan absorberen en verdelen. Wanneer soldaten, atleten en motorrijders vertrouwen op D30, kun je er zeker van zijn dat jouw iPhone / Samsung Galaxy in goede handen is met GEAR4 producten!

In drie woorden: D30, weerstand, veiligheid

Ontdek alle GEAR4 hoesjes hier

Element Case 

Het Element Case merk biedt jou ongeëvenaarde beschermende hoesjes die design, ergonomie en veiligheid combineren. Element heeft hoogwaardige materialen gecombineerd met stijl om een modern ontwerp te bieden met ultra-resistente functies. De Element Cases zijn bestand tegen de extreme MIL-STD 810-G tests en passen ook bij jouw avontuurlijke en onverschrokken levensstijl!

In drie woorden: Design, Ergonomisch, Veiligheid

Onze favoriet: Element Case Shadow

De Cage Roll beschermhoes is ontworpen naar het voorbeeld van een raceauto. In racewagens wordt extra beveiliging gecreëerd rond de passagier om hem te beschermen bij een botsing of ongeval. Dit principe is ook toegepast op de Element Case, want de case biedt robuuste bescherming aan jouw smartphone met de "Cage Roll".

Het tweede deel van het hoesje is verwijderbaar - Je kunt dus zelf beslissen of je dit deel aan het hoesje bevestigt. Je kunt het verwijderbare deel op je scherm plaatsen om het te beschermen tegen vallen.

.

Urban Armor Gear  -  Sportieve collectie 

De UAG telefoonhoesjes zijn robuust en hebben een sportief design. Het merk werd opgericht door Amerikaanse atleten die niet tevreden waren met de bescherming van andere zaken. Uiterlijk, kwaliteit en robuustheid waren van even groot belang bij het ontwerp van deze koffers. Ontdek ook andere trendy en sportieve ontwerpen van UAG! 

In drie woorden: sportief, trendy, amerikaans 

Onze favoriet : Urban Armor Gear - Monarch

iPhone 12 Mini, iPhone 12 / iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S20

Onze favoriet:  Urban Armor Gear - Plasma

iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11Samsung Galaxy S20 PlusSamsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Ultra

Onze favoriet:  Urban Armor Gear - Pathfinder Camouflage

 

iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S20 Ultra

Ontdek hier alle andere hoesjes van UAG 

Sena Ultraslim Sleeves

Dit is niet direct een hoesje, maar een praktische sleeve. Hiermee is de iPhone niet beschermd als je hem verwijdert. Maar als je de telefoon vooral wilt vervoeren in een tas, broekzak of in de auto, dan biedt dit telefoonhoesje een unieke bescherming tegen stof en vuil en beschermt daarmee ook de gevoelige aansluitingen optimaal! 

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max 

Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee