Griffin Survivor Clear Wallet iPhone 11 Pro clear / zwart

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 34,99

De Survivor Clear Wallet is de multifunctionele case die je altijd al wou hebben! Een betrouwbare case van Griffin.


- Voorzien van een minimalistische portemonnee, waarin je je pasjes kwijt kunt
- De systemen zorgen voor een ongeëvenaarde bescherming 
- De Survivor Clear Wallet is een van de meest krasbestendige Cases die er is 
- fijne compatibiliteit met een draadloze oplader

Geschikt voor: Apple iPhone 11 Pro
€ 34,99

Griffin Survivor Clear Wallet iPhone 11 Pro clear / zwart

Minimalistische portemonnee en robuuste iPhone 11 Pro Max -bescherming in één.

Slanke, doorzichtige case met valbescherming voor je iPhone 11, met het gemak van een minimalistische portemonnee, waarin je je pasjes kwijt kunt. Survivor Clear Wallet case levert meer met minder.

Verlicht je lading
Laat de omvangrijke portefeuille thuis. De portemonnee zorgt ervoor dat je je  ID en bankkaarten veilig op kan bergen. De folio-omslag flipt dicht om je kaarten buiten zicht te houden en het touchscreen van je telefoon vrij te houden van vuil en krassen.

Geteste, beproefde bescherming
Ontworpen om te voldoen aan of hoger dan de militaire specificaties voor valbestenigheid, de Survivor Clear Wallet beschermt je iPhone 11 tegen impact van maximaal 4 meter op beton. Survivor Clear's omringt de randen en bedieningselementen van je telefoon met schokabsorberende gevormde rubberen randjes voor een ongeëvenaarde bescherming.

Getest, bewezen krassenbestendigheid
De Survivor Clear Wallet is een van de meest krasbestendige Cases die er is. Veel gevallen claimen krasbestendig te zijn. Survivor Clear kan het bewijzen. Er is geprobeerd om de Survivor Clear te bekrassen met potloden. Hoe harder er geprobeerd werd om het oppervlak te bekrassen, hoe beter de Survivor Clear bestand was tegen de potloden. Het klinkt misschien vreemd, maar het is een nauwkeurige indicator van hoe krasbestendig een oppervlak in dagelijks gebruik zal zijn.

Het is een van de meest krasbestendige cases op de markt.

Beschermend door het ontwerp
Bij de Survivor Clear Wallet gaat alles om de bescherming, die er goed uitziet. Van het optische heldere polycarbonaat, tot het speciale anti-geel wordende materiaal (gebruikt op de rand van de Clear). De Survivor Clear Wallet is ontworpen om je iPhone 11 tot een genot voor je te maken.

Draadloze laadcompatibiliteit
Profiteer van de indrukwekkende draadloze opladerfunctie van je iPhone 11 met de Survivor Clear Wallet. Het slanke ontwerp van de Survivor Clear Wallet en de vloeiende transparante materialen zorgen voor een fijne compatibiliteit met een draadloze oplader

Artikelnummer SBU585
Fabrikantcode GIP-037-CLB
EAN-code 0191058101419
Soort Flip case, Portemonnee case
Geschikt voor: Apple iPhone 11 Pro
Merk Griffin
Kleur Transparant