Bluetens

bluetens

Het nieuwe ontspannen

De nieuwe en innovatieve manier van herstel en ontspanning nu bij SB Supply. Bluetens heeft meerdere oplossingen voor spierherstel en ontspanning. Bluetens is uitermate geschikt voor sporters, maar ook voor iedereen die gewoon toe is aan een beetje ontspanning! Het assortiment van SB Supply beschikt over meerdere alternatieven. Op zoek naar een instapmodel, die alsnog functioneert naar behoren? Bekijk dan de Bluetens connected elektrosimulator. Toch op zoek naar een (nog) uitgebreider pakket? Dan is er de masterpack.

Wil je nog effectiever sporten? Bluetens heeft met zijn innovatieve technologie de Bluetens Duo Sport ontwikkeld, speciaal voor sporters. Andere sporters waren je voor, bekijk het aanbod nu!

Voor sporters

Ben je een sporter? Bluetens heeft een oplossing voor jou! Het is altijd goed om je spieren zowel voor- en na het sporten te ontspannen. Voorkom blessures en versnel spierherstel met de nieuwste oplossingen van Bluetens. Verbeter je sportprestaties door je spieren te trainen en je onthoudingsvermogen te verlengen, zonder de gewrichten te overbelasten.

Voor ontspanning

Elektrotherapie is nog nooit zo toegankelijk geweest. Bluetens' elektrostimulators zijn niet alleen de ultieme ontspanning na sporten, maar ook bijvoorbeeld na een lange werkdag. De elektrostimulators kennen meerdere massagestanden en zijn makkelijk in gebruik. De compacte oplossing laat je direct ontspannen! Met meer dan 100 verschillende programma's is er altijd wel een juiste behandeling voor jou. Probeer het nu!