HiBirds

Het HiBirds Smart Birdhouse met geïntegreerde camera is ideaal voor vogelaars en professionals. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om meer dan 10.000 vogelsoorten te identificeren.

2 artikel(en)

Vogelhuisjes van HiBirds

Vogelhuisje met nachtzicht

Dankzij de geïntegreerde nachtzichttechnologie kun je het gedrag van vogels zelfs in het donker observeren. Dit betekent dat je geen enkele activiteit mist en de klok rond fascinerende inzichten kunt krijgen.

Vogelhuisje met zonnepaneel

Dankzij een ingebouwd zonnepaneel wordt de batterij continu opgeladen, wat een langdurig en milieuvriendelijk gebruik garandeert. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vaak vervangen of opladen van de batterijen.

Bescherming voor vogels

Een geïntegreerd alarmsysteem houdt ongenode gasten zoals eekhoorns op afstand. Dit zorgt ervoor dat het voer alleen naar de vogels gaat die je in de gaten wilt houden.

Vogelhuisje met uitgebreide opslagcapaciteit

Met de mogelijkheid om gegevens op TF-kaarten tot 128 GB op te slaan, kun je uitgebreide verslagen van je waarnemingen maken. Deze opslagcapaciteit is ideaal voor langdurige studies en het vastleggen van speciale momenten.

Smart Bird Feeder

De Birdhouse stuurt je direct meldingen zodra er een nieuwe vogel in je tuin arriveert. Zo ben je altijd op de hoogte en mis je nooit een nieuwe bezoeker.

Vogelcommunity

Met de bijbehorende app kun je je waarnemingen delen met andere vogelaars en leren van hun ervaringen. Verdiep je in de wereld van vogels en profiteer van een levendige gemeenschap.

HiBirds Smart Birdhouse

Met de HiBirds Smart Birdhouse breng je de fascinerende wereld van vogels direct in je tuin en ervaar je een nieuwe dimensie in vogels kijken.