iPad Mini 1 / 2 / 3 hoesjes

Cases die je zekerheid geven

Zorg ervoor dat je iPad Mini met ons brede assortiment iPad Mini hoesjes niet beschadigd. Deze cases beschermen niet alleen je iPad Mini tegen vuil en krassen, maar dient ook als prachtig accessoire om je iPad Mini een uniek en persoonlijk uiterlijk te geven. Wij hebben wat algemene cases voor de iPad Mini, maar ook de meer exclusievere uitvoeringen vind je in ons assortiment. Onze cases zijn in verschillende materialen en prints te bestellen. iPad Mini Smart Covers, leren cases of flip cases. Cases van unieke merken zoals Griffin, Mophie, Twelve South en nog meer. 

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
6 artikel(en)

Bescherm je iPad Mini 1 / 2 / 3

Voor het gebruik van iedere device raden wij een hoesje aan. Om die keuze voor jou makkelijk te maken hebben we een assortiment samengesteld met meerdere soorten hoesjes voor allerlei gebruikssituaties. Je kan kiezen uit o.a. keyboard cases, hardcases, (leren) book cases, wallet cases en nog veel meer. Dit alles wordt aangeboden voor een goede prijs met een goede service. 

Kies jouw hoesje

Met het uitgebreide assortiment van SB Supply heb je keuze uit verschillende soorten iPad Mini 1 / 2 / 3 hoesjes voor de optimale bescherming van je iPad Mini. Meerdere topmerken brengen ultieme bescherming voor je iPad Mini 1 / 2 / 3, zo zijn er de beschermende hoesjes van Griffin en Casecentive om het grootste risico weg te nemen op beschadiging. Met de verstevigde hoeken en vaak ook een ingebouwde screenprotector wordt de kans op schade geminimaliseerd. Naast de hoesjes die je iPad Mini 1 / 2 / 3 ultiem beschermen is er nog keuze uit veel meer soorten hoesjes. Bekijk alle mogelijkheden hierboven en filter links op de pagina om het bij jouw iPad passende hoesje te vinden.

Vandaag besteld, morgen in huis

Heb je een hoesje gevonden voor je iPad Mini 1 / 2 / 3? Dan heb je die, indien voor 22:00 besteld, morgen al in huis!* Als een hoesje toevallig niet op voorraad is, zullen we er zo snel mogelijk voor zorgen dat deze weer beschikbaar is. Mocht je vragen hebben over, kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.