iPad Pro 9.7" cases

Bescherm je iPad Pro in stijl

Zorg ervoor dat je iPad Pro met ons assortiment aan cases altijd beschermd blijft. De cases beschermen niet alleen tegen vuil en krassen, maar zijn ook nog eens een prachtig accessoire voor je iPad. Onze cases zijn van verschillende materialen gemaakt en de soort bescherming is dan ook bij iedere case anders. Je loopt hoe dan ook met een unieke case rond van merken zoals Bluelounge, Griffin, Catalyst en nog meer.

Aanbieding
Aanbieding
13 artikel(en)

Hou je iPad Pro 9.7" als nieuw

Met de aankoop van een iPad Pro 9.7" is het zwaar aan te raden om deze goed te beschermen tegen eventuele beschadigingen. SB Supply heeft een assortiment met iPad Pro 9.7" hoesjes samengesteld waarin je kan kiezen uit allerlei soorten hoesjes die ervoor zorgen dat je iPad Pro 9.7" goed beschermd is en ook nog steeds volledig functioneel. De ene hoes beschermd je iPad Pro 9.7" nog beter dan de andere, maar die keuze is natuurlijk volledig aan jou. 

Ultieme bescherming

Ook voor degene die zekerheid willen dat hun iPad Pro 9.7" tegen een stootje kan zijn er meerdere oplossingen. Met de Survivor modellen van Griffin of de Waterproof Case van Catalyst ben je er zeker van dat er weinig met je iPad Pro 9.7" kan gebeuren. Deze hoesjes zijn in de hoeken verstevigd en vaak ook gesloten met een screenprotector. Dit maakt het ideaal voor gebruik in de horeca, maar ook bijvoorbeeld als kinderen de iPad Pro gebruiken. 

Vind jouw ideale hoesje

Het assortiment reikt van back covers tot volledig beschermende hoesjes en dat zorgt ervoor dat er waarschijnlijk altijd wel eentje bijzit voor jou. Filter het assortiment links op de pagina om verschillende modellen en merken te bekijken. Je kan ook een selectie maken van materialen, kleuren en de prijs die je voor een hoesje wil betalen. Mocht je een hoesje hebben gevonden en heb je die voor 22:00 besteld, dan brengen we die morgen al bij je thuis. Als je nog vragen hebt over een product of over de levering, dan kan je contact opnemen met een van onze specialisten.