iPhone 7 Quad Lock

Accessoires die je iPhone een impuls geven

Bij het mountainbiken heb je jouw twee handen aan het stuur hard nodig. Om de twee minuten de iPhone 7 uit je jaszak vissen om de navigatie te bekijken is niet handig en bovendien behoorlijk onveilig. Met de Quad Lock behoren dit soort gevaarlijke capriolen voorgoed tot de verleden tijd. Bevestig het systeem aan je fiets, auto of arm en houd beide handen vrij. De Quad Lock is zo ontworpen dat je de telefoon te allen tijde kan blijven bedienen terwijl hij in de houder zit. De bedenkers ontwierpen het product vanuit een eigen frustratie. Het speciale systeem van Quad Lock zorgt ervoor dat jouw telefoon altijd stevig vast zit en met geen mogelijkheid uit de hoes kan vallen. Inmiddels is Quad Lock een gevestigde naam in de wielerindustrie. Must-have gadget!
1 artikel(en)

Kies voor een actieve levensstijl met het Quad Lock iPhone 7 hoesje

Het Quad Lock hoesje voor je iPhone 7/8 is de nieuwste editie van de Quad Lock serie; een serie die jouw iPhone altijd beschermt wanneer je actief bezig bent. De harde poly-carbonate kern en impact absorbing TPU buitenkand garanderen jou de bescherming die je nodig hebt tijdens je alledaagse activiteiten. 


Het Quad Lock hoesje voor jouw iPhone 7/8 hoeft niet te worden verwijderd tijdens het draadloos opladen van jouw apparaat. Dit hoesje is compatible met de bestaande Quad Lock hoesjes. Daarnaast kun je het iPhone 7 hoesje gemakkelijk met een simpele twist-en-lock beweging aan je fiets, motor, scooter, arm of auto bevestigen. Het dunne profiel en het zachte materiaal zorgen voor een fijne gebruikerservaring elke dag.

Kenmerken

  • Dun en duurzaam
  • Volledige rand bescherming Complete
  • Lay-on-the-table design: Een lay-on-table zorgt ervoor dat het telefoonscherm niet direct in contact komt met oppervlak wanneer je jouw iPhone met het scherm naar beneden op de tafel neerlegt. Dit komt doordat het hoesje voorzien is van een clip of rand dat vast zit aan het telefoonscherm.
  • Toegankelijk voor alle poorten 
  • Zachte microvezel voering 

Let op: qua formaat is de iPhone 8 identiek aan de iPhone 7. Het Quad Lock hoesje is ontworpen voor beide iPhones. 

De beste accessoires voor jouw iPhone 7 / 8 / SE (2020/2022)

Dagelijkse begeleider

Elke dag gebruik je jouw iPhone 7 / 8 / SE (2020/2022) - tijdens je werk en in je vrije tijd. Natuurlijk wilt je dan ook het beste uit jouw apparaat halen en dankzij de bijpassende accessoires die wij aanbieden is dit heel eenvoudig. Ontdek onze selectie en kies de juiste accessoires voor jouw persoonlijke behoeften.

Hoogwaardige bescherming

De iPhone 7 / 8 / SE (2020/2022) verdient de beste bescherming en met onze hoesjes is dat natuurlijk mogelijk! Of je nu op zoek bent naar mooie lederen hoezen of stevige cases - bij SB Supply vind je gegarandeerd iets. En je kunt de display van jouw iPhone ook beschermen met onze selectie screenprotectors.

Meer plezier met je iPhone 7 / 8 / SE (2020/2022)

Voor het gebruik van de iPhone 7 / 8 / SE (2020/2022) wil je niet alleen bescherming of functionaliteit garanderen, maar staat er natuurlijk ook plezier op de voorgrond. Blader door onze selectie geweldige iPhone-gadgets en ontdek hoe je nog meer functies kunt gebruiken met jouw iPhone!