iPhone X / XS portemonnee case

Onze cases van topkwaliteit die je zekerheid geven

Wil je jouw iPhone X / XS beschermen in een case die ook nog eens multifunctioneel is? Kijk dan eens naar ons uitgebreide assortiment van iPhone X / XS portemonnee cases. Wij als SB Supply bieden portemonnee cases aan van de bekende merken zoals Bugatti, Griffin, Mujjo en Twelve South. Dit zijn betrouwbare merken die hoge kwaliteit bieden waardoor je verzekerd bent van een goede aankoop. Met de iPhone X / XS portemonnee case kun je je portemonnee met een gerust hart thuislaten, omdat deze hoesjes ruimte bieden om je (belangrijke) pasjes mee te dragen. Het enige wat je moet doen is je iPhone X / XS erbij pakken en je hebt toegang tot je betaalpas, ID en je rijbewijs: dat is nog eens ideaal.
Sale
Sale
19 artikel(en)

Multifunctionele iPhone x portemonnee hoesje

Bescherming bieden zonder ongemak
Naast de multifunctionele vakjes die ruimte bieden voor pasjes is het natuurlijk ook cruciaal dat de case je iPhone X beschermt tegen valpartijen. Deuken en krassen zullen niet ontstaan op je apparaat met deze betrouwbare cases. Deze bescherming gaat echter niet gepaard met ongemakken aan het gebruik van je iPhone X / XS. Het scherm en de besturingsknoppen worden vrijgehouden zodat je de optimale functies van het apparaat gewoon kunt blijven gebruiken terwijl je het hoesje om het apparaat hebt. Daarnaast zijn de iPhone x portemonnee cases gemaakt van fijne materialen als leer, dat zorgt voor extra uitstraling en het voelt ook nog eens lekker aan in de hand

Geniet van mooie extra’s
Naast de eerdergenoemde voordelen van deze portemonnee cases biedt een merk als Twelve South nog het nodige extra aan met hun BookBook. Deze case beschikt ook nog eens over een handsfree stand die ervoor zorgt dat je onbezorgd kunt FaceTimen met vrienden en familie, waar je maar wilt.