Neakasa

Opgericht in 2017 als "Neabot", is Neakasa een pionier in slimme schoonmaaktechnologie onder Genhigh, met innovatieve producten zoals de Neakasa F1 Huisdrogers en PowerScrub II Nat-Droog Stofzuiger. Met een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 60 landen, streeft Neakasa ernaar om levens te vereenvoudigen en te verbeteren met geavanceerde, klantgerichte schoonmaakoplossingen die verwachtingen overtreffen, in lijn met onze missie om te leiden in het ontwikkelen van moeiteloze en geautomatiseerde schoonmaakervaringen.

3 artikel(en)

Welkom in de toekomst van huisdierverzorging met Neakasa!

Neakasa, voorheen bekend als "Neabot", streeft ernaar om het leven van huisdierbezitters te vereenvoudigen en te verbeteren met hun geavanceerde slimme verzorgingsoplossingen. Maak kennis met hun nieuwste innovaties: de Neakasa P2 Pro 5-in-1 Grooming Kit Vacuum, de Neakasa S1 Pro 8-in-1 Pet Grooming Vacuum en de Neakasa F1 Fast Quiet Pet Hair Dryer. Bij Neakasa komen technologie en liefde voor dieren samen om de verzorging van huisdieren revolutionair te veranderen.

Neakasa P2 Pro 5-in-1 Grooming Kit Vacuum

Neakasa's missie is om de dagelijkse verzorging van huisdieren te vereenvoudigen en tegelijkertijd hun comfort en hygiëne te maximaliseren. De Neakasa P2 Pro 5-in-1 Grooming Kit Vacuum biedt een complete verzorgingsoplossing voor honden en katten. Deze innovatieve kit combineert vijf essentiële verzorgingstools in één apparaat, met een krachtige stofzuiger die losse haren direct opzuigt, waardoor het huis schoon blijft tijdens het verzorgen van huisdieren. De P2 Pro bevat alles wat nodig is voor een grondige en gemakkelijke verzorgingssessie.

Neakasa S1 Pro 8-in-1 Pet Grooming Vacuum

Voor de ultieme verzorgingservaring introduceert Neakasa de S1 Pro 8-in-1 Pet Grooming Vacuum. Deze alles-in-één oplossing gaat verder dan de basis, met acht verschillende verzorgingstools die speciaal zijn ontworpen om aan alle verzorgingsbehoeften van huisdieren te voldoen. De krachtige stofzuiger zorgt ervoor dat losse haren direct worden opgezogen, wat resulteert in een schoner huis en een comfortabelere verzorgingssessie. De S1 Pro biedt uitgebreide mogelijkheden voor een complete en moeiteloze huisdierverzorging.

Neakasa F1 Fast Quiet Pet Hair Dryer

Neakasa presenteert ook de F1 Fast Quiet Pet Hair Dryer, een baanbrekend product dat het verzorgen van huisdieren eenvoudiger en aangenamer maakt. De F1 combineert krachtige droging met een stille werking, waardoor huisdieren snel en stressvrij drogen. Met instelbare warmte- en luchtsnelheid biedt de F1 een comfortabele ervaring voor huisdieren van alle maten en vachttypes. Dankzij innovatieve kenmerken zoals temperatuur- en vochtigheidssensoren, zorgt de F1 voor een professionele verzorging van huisdieren in het comfort van thuis.

Ervaar de toekomst van huisdierverzorging

Met Neakasa ervaar je de toekomst van huisdierverzorging. Bevrijd jezelf van de dagelijkse zorg voor de verzorging van huisdieren en geniet van een schone, stressvrije omgeving voor jou en je huisdier. Sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van huisdierbezitters die hun leven hebben veranderd met Neakasa.

Bestel vandaag nog en ontdek het summum van comfort, hygiëne en liefde voor je huisdier. Met Neakasa wordt huisdierverzorging een waar genot, zowel voor jou als voor je harige familielid. Welkom in de toekomst van huisdierverzorging - welkom bij Neakasa.