Petcube

petcube

Welkom in de wondere wereld van Petcube, waar we je dichter bij je harige metgezellen brengen, waar je ook bent! Petcube is een innovatief merk dat gespecialiseerd is in camera's voor huisdieren die zijn ontworpen om je verbonden en betrokken te houden bij jouw huisdieren, zelfs als je kilometers ver van elkaar verwijderd bent.

Bij Petcube begrijpen ze dat jouw huisdieren niet zomaar dieren zijn; ze zijn gekoesterde leden van je familie. Daarom hebben ze een reeks geavanceerde camera's gemaakt waarmee je in realtime met jouw huisdieren kunt communiceren en ze in de gaten kunt houden, wat je gemoedsrust geeft en ervoor zorgt dat ze zich nooit eenzaam voelen.

Stel je voor dat je je ondeugende kat op een speeltje kunt zien springen of je speelse pup kwispelend van plezier kunt zien terwijl je aan het werk bent of boodschappen doet. Met Petcube is dit niet langer slechts een droom - het is een heerlijke realiteit. Onze ultramoderne camera's bieden videostreaming van hoge kwaliteit, zodat je een kijkje kunt nemen in de wereld van jouw huisdier wanneer je maar wilt.

Aanbieding
Petcube Cam

Normale prijs: € 59,95

Aanbieding prijs € 49,00

Aanbieding
Petcube Bites 2L

Normale prijs: € 159,95

Aanbieding prijs € 149,00

4 artikel(en)

Technologie voor jouw huisdieren

Petcube-producten bieden jou de beste selectie van innovatieve huisdierverzorgingsoplossingen. We begrijpen de diepe band tussen ouders van huisdieren en hun harige metgezellen, en ons doel is om je de beste huisdiertechnologie te bieden om die band te versterken.

Ontdek de wereld van Petcube en verken een reeks geavanceerde camera's voor huisdieren en interactief speelgoed waarmee je verbonden kunt blijven met je huisdieren, waar het leven je ook brengt. Of je nu aan het werk bent, boodschappen doet of gewoon niet thuis bent, met Petcube-producten kun je je harige vrienden in de gaten houden en in realtime met ze communiceren.

Sluit je aan bij deze groeiende gemeenschap van dierenliefhebbers en ervaar het plezier van naadloze dierenverzorging met Petcube-producten. Petcube doet er alles aan om je in staat te stellen blijvende herinneringen te creëren met jouw geliefde huisdieren en elk moment te laten tellen.