Petlibro Granary WIFI Feeder white

Een vervangend product is beschikbaar.
Petlibro Granary WIFI Feeder white
Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 119,00
met gratis verzending!

Voed je huisdier moeiteloos en op afstand met de Petlibro Granary WIFI Feeder. Met 5G WIFI-connectiviteit, persoonlijke voedingsschema's en een ruime opslagcapaciteit van 5 liter, zorgt deze automatische voerautomaat voor gemak en welzijn, zelfs als je niet thuis bent.

€ 119,00
met gratis verzending!

Petlibro Granary WIFI Feeder: De Ultieme Automatische Voerautomaat voor Jouw Huisdier

Ben je op zoek naar een innovatieve manier om je huisdier op gezette tijden te voeden, zelfs als je niet thuis bent? De Petlibro Granary WIFI Feeder is dé oplossing voor drukke huisdiereigenaren die het welzijn van hun harige vriendjes hoog in het vaandel hebben staan. Met geavanceerde technologieën en handige functies zorgt deze slimme voerautomaat ervoor dat je huisdier altijd op tijd en met de juiste portie wordt gevoed.

5G WIFI-Connectiviteit

Met de 5G WIFI-connectiviteit van de Petlibro Granary Feeder kun je op afstand verbinding maken met het apparaat via je smartphone. Dit betekent dat je altijd controle hebt over de voeding van je huisdier, waar je ook bent.

Persoonlijke Voedingsschema's

Pas voedingsschema's aan op basis van de behoeften van je huisdier. Stel specifieke voedingstijden en porties in die aansluiten op het dieet van je huisdier. Dit helpt bij gewichtsbeheersing en voorkomt over- of ondervoeding.

Grote Voercapaciteit

De grote opslagruimte van de voerautomaat kan tot wel 5 liter voer bevatten, wat ideaal is voor meerdere dagen voeding. Dit is vooral handig als je af en toe niet thuis kunt zijn om je huisdier te voeden.

Flexibele Voermogelijkheden

Je kunt droogvoer van verschillende groottes en vormen gebruiken in de Granary Feeder. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor verschillende soorten huisdieren, van kleine tot grote rassen.

Spraakopname

Laat een persoonlijke boodschap voor je huisdier achter die wordt afgespeeld tijdens het voeren. Dit zorgt voor een vertrouwd gevoel, zelfs als je niet thuis bent.

Anti-Jam Ontwerp

Dankzij het slimme anti-jam ontwerp van de voerautomaat worden verstoppingen voorkomen, wat zorgt voor een soepele en betrouwbare voeding.

Eenvoudig te Reinigen

De Petlibro Granary Feeder is ontworpen met het oog op schoonmaakgemak. De voerbak en het opslagcompartiment zijn gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken.

Laag Voerniveau Waarschuwing

Je ontvangt tijdig meldingen op je smartphone wanneer het voerniveau in de automaat laag is, zodat je op tijd kunt bijvullen en nooit zonder voer komt te zitten.

Duurzaam en Veilig

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de Granary Feeder duurzaam en veilig voor je huisdier. Je kunt erop vertrouwen dat het voer in optimale staat wordt bewaard.

Kortom, de Petlibro Granary WIFI Feeder biedt een revolutionaire manier om je huisdier te voeden, met handige functies die je volledige controle geven, waar je ook bent. Met deze voerautomaat kun je de gezondheid en het geluk van je huisdier op de eerste plaats zetten, zelfs in je drukke levensstijl. Bestel vandaag nog de Petlibro Granary WIFI Feeder en geef je huisdier de zorg die het verdient!

WAT ZIT ER IN DE DOOS:
1 x Automatische voederbak 5L
1 x Enkele voerbak met houder
1 x Voedingsadapter
1 x Gebruikershandleiding
1 x droogzak

Artikelnummer SBZ521
Fabrikantcode PL-AF103-91W
EAN-code 0619988627170
Merk Petlibro
Kleur Wit