Razer

razer-gaming

Razer is een wereldspeler als het gaat om gaming en e-sports. Het uitgebreide assortiment van gamingmuizen met RGB verlichting tot comfortabele gamestoelen, helpt gamers betere prestaties te leveren. Het iconische design zwart-groene design wordt door vele gamers geliefd en geroemd. 

Aanbieding
Razer TAROK ESSENTIALS Gaming Chair zwart

Normale prijs: € 269,99

Aanbieding prijs € 224,99

Aanbieding
Razer TAROK PRO Gaming Chair zwart

Normale prijs: € 299,99

Aanbieding prijs € 269,99

Aanbieding
Razer TAROK ULTIMATE Gaming Chair zwart

Normale prijs: € 359,99

Aanbieding prijs € 349,00

Aanbieding
Razer Mamba Elite Gaming Mouse zwart

Normale prijs: € 64,99

Aanbieding prijs € 49,00

10 artikel(en)

De gamestoelen van Razer

De gamestoelen van Razer staan bekend om hun hoge kwaliteit, exclusieve uitstraling en comfortabele materialen. Razers gaming chairs zijn gemaakt om volledige ondersteuning aan het lichaam te geven. Dankzij de verschillende afmetingen en materialen zijn de gamestoelen geschikt voor alle soorten gamers.   

Razer gaming stoelen met extra padding

Om langere tijd topprestaties te leveren achter het scherm is comfort erg belangrijk. Een slechte houding zorgt niet alleen voor spierpijn na het spelen, maar haalt ook jouw focus uit het spel. Dankzij de versterkte basis en meer padding in het zit / ruggedeelte van de gamestoelen speel je beter dan ooit tevoren. Geniet van meer stabiliteit, comfort en een betere houding.

Bureaustoelen voor gaming en werken

Het strakke design van razer zorgt ervoor dat de gamestoelen in meerdere omgevingen gebruikt kunnen worden. Gebruik hem als bureaustoel voor op kantoor of plaats hem in jouw gaming setup. Zo zit je comfortabel uren lang achter het scherm. Dankzij de verschillende verstelbare onderdelen van de gamestoelen kun je gemakkelijk even achterover leunen om wat ontspanning te nemen.  

Ook de gamestoelen van andere merken bekijken? Lees dan onze blog over de beste gaming stoelen op dit moment

Gaming muizen van Razer

De muis is tijdens het gamen een belangrijke troefkaart. Je maakt er belangrijke manouvres en beslissingen mee in jouw favoriete game. De standaard kantoormuizen zijn dan simpelweg niet krachtig genoeg om te kunnen matchen met jouw snelle bewegingen. De gaming muizen van Razer hebben niet alleen de look en feel van professionele gamers, maar leveren toppresaties wanneer jij ze het meest nodig hebt. Dankzij programmeerbare knoppen en infrarood switches kun je nog sneller reageren op bepaalde acties in de game. Zo ben je toch weer een stap dichterbij de overwinning.