Ringo

ringo

Maak kennis met Ringo, dé ultieme waterfles met een verstelbare telefoonhouder. Vind jouw perfecte kijkhoek met de handige 90-graden scharnier en geniet van het premium deksel dat moeiteloos verstelbaar is.

Meestgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de meestvoorkomende vragen over onze ultieme waterfles met een verstelbare telefoonhouder. Ontdek hoe Ringo werkt, welke apparaten compatibel zijn, of je een Magnetische Versterkingsring nodig hebt en nog veel meer. Als je vragen hebt die hier niet worden beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Bij SB Supply helpen we je graag!

Werkt Ringo als de fles leeg is?

Ja! Ringo is ontworpen om te werken als een veilige houder, of de fles nu leeg of vol is. De fles is stabiel genoeg om een iPad op te bevestigen als de fles leeg is.

Is Ringo compatibel met mijn apparaat?

Ringo werkt perfect met alle MagSafe iPhones en hoesjes die gebruik maken van MagSafe technologie.

MagSafe-technologie is ingebouwd in elke iPhone 12 (gelanceerd in 2020) en hoger, dus je hebt niets anders nodig dan je telefoon om Ringo™ te gebruiken.

Heeft je apparaat geen MagSafe? Geen zorgen je kunt apart een Magnetic booster Ring kopen!

Is de magnetische ring inbegrepen?

Nee. Omdat Ringo MagSafe-technologie gebruikt, is een Magnetic Booster Ring voor veel gebruikers niet nodig.

De Magnetic Booster Ring is een optionele toevoeging voor gebruikers die geen MagSafe in hun telefoon of hoesje hebben ingebouwd.

Je kunt de Magnetic booster Ring apart verkrijgen bij ons!

Kan Ringo in de vaatwasser?

Ja! Ringo's fles is gemaakt van eersteklas dubbelwandig vacuümgeïsoleerd roestvrij staal. Het heeft een poedercoating die zeer resistent is - hetzelfde als alle andere topmerken, om ervoor te zorgen dat het product krasbestendig, vaatwasmachinebestendig en duurzaam is.

De zilverkleurige heeft geen poedercoating - deze heeft een vingerafdrukbestendige glanzende coating en is net zo krasbestendig, vaatwasmachinebestendig en duurzaam als de andere kleuren.

Om je Ringo deksel in de beste staat te houden, raden we je aan om hem met de hand af te wassen. Het is maar één stuk - in tegenstelling tot andere flessen die meerdere onderdelen hebben die uit elkaar gehaald moeten worden om goed schoon te maken.

Hoe lang houdt Ringo mijn drankjes warm of koud?

Ringo houdt je drankje 24 uur koud en 12 uur warm dankzij de dubbelwandige, vacuüm geïsoleerde roestvrijstalen fles.

Nog vragen?