Ringo drinkfles met MagSafe-ring als telefoonhouder 700 ml zwart

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 59,99
met gratis verzending!

Ringo de ultieme waterfles met een verstelbare telefoonhouder. Vind je perfecte hoek met zijn scharnier van 90 graden en geniet van het premium deksel dat is ontworpen voor moeiteloze aanpassing. Of de fles nu leeg of vol is, Ringo werkt feilloos als veilige telefoonhouder. Compatibel met alle apparaten, inclusief niet-MagSafe-telefoons en -tablets. Omarm zijn veelzijdigheid en geniet van een gemakkelijke levensstijl. Vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging. Upgrade vandaag nog je waterfleservaring met Ringo.


- Verstelbare telefoonhouder met een scharnier van 90 graden
- Eersteklas dekselontwerp voor eenvoudige hoekverstelling van het apparaat
- Veilige telefoonhouder, ongeacht het vloeistofniveau in de fles
- Compatibel met alle apparaten, ook niet-MagSafe-apparaten

Geschikt voor: Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Mini, Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple iPhone 13 Mini, Apple iPhone 13 Pro, Apple iPhone 13 Pro Max, Apple iPhone 14, Apple iPhone 14 Plus en 6 meer, zie onder tab Extra informatie.
€ 59,99
met gratis verzending!

Ringo bidon - De ultieme veilige telefoonhouder zwart

Ringo, de ultieme bidon met verstelbare telefoonhouder. Vind je perfecte hoek met zijn scharnier van 90 graden en geniet van het premium deksel dat is ontworpen voor moeiteloze aanpassing. Of de fles nu leeg of vol is, Ringo werkt feilloos als veilige telefoonhouder. Compatibel met alle apparaten, inclusief niet-MagSafe-telefoons en -tablets. Omarm zijn veelzijdigheid en geniet van een gemakkelijke levensstijl. Vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging. Upgrade vandaag nog je waterfleservaring met Ringo.

Ervaar de perfecte hoek met Ringo's 90-graden scharnier

Ontgrendel de kracht van veelzijdigheid met Ringo, de waterfles waarmee je jouw perfecte hoek kunt vinden. Met een baanbrekend scharnier van 90 graden en verstelbare positionering, zorgt Ringo ervoor dat je apparaat altijd in de ideale hoek staat voor het maken van verbluffende selfies, naadloos deelnemen aan zoomgesprekken of het maken van gekoesterde groepsfoto's met gemak.

Verhoog je telefoonervaring met Ringo's Premium Lid

Bereid je voor om versteld te staan terwijl we je kennis laten maken met het buitengewone deksel van Ringo. We werkten samen met een gerenommeerde fabrikant van laptopscharnieren om een deksel te maken dat toonaangevend is in topkwaliteit. Met zijn zorgvuldig ontworpen scharnier van 90 graden biedt dit deksel een onberispelijke balans tussen weerstand en sterkte. Het aanpassen van de hoek van je apparaat is nu een fluitje van een cent, en eenmaal ingesteld, blijft het stevig op zijn plaats, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Geniet van Ringo leeg of vol

Ervaar het ongeëvenaarde gemak van Ringo terwijl het moeiteloos transformeert in een veilige en handige telefoonhouder, ongeacht het vloeistofniveau in de fles. Zorgen over het bijvullen van je fles om de stabiliteit te behouden behoren tot het verleden met Ringo™. Het innovatieve ontwerp zorgt voor een ijzersterke grip, zodat u vol vertrouwen op je apparaat kunt tikken, vegen en navigeren.

Geen iPhone? Geen probleem! Ringo is compatibel met alle apparaten

Omarm de veelzijdigheid van Ringo, zelfs als je geen MagSafe-compatibele telefoon of hoesje hebt. Ringo is ingebouwd met de allernieuwste MagSafe-technologie die in elke iPhone 12 (gelanceerd in 2020) en hoger zit en kan moeiteloos aan je telefoon worden bevestigd zonder dat je extra accessoires nodig hebt. Voor mensen met niet-MagSafe-compatibele apparaten, zoals oudere iPhones , niet-Apple-telefoons of zelfs de iPad 12,9", hebben we de ingenieuze Magnetic Booster Ring gemaakt. Dit innovatieve accessoire breidt de compatibiliteit van Ringo uit met elk apparaat, zodat niemand wordt buitengesloten. Vergeet niet dat de Magnetic Booster Ring niet wordt meegeleverd met je Ringo-aankoop, dus zorg ervoor dat je deze aan je bestelling toevoegt om je ervaring te verbeteren.

Ontworpen als aanvulling op je levensstijl

Ringo wordt echt een onmisbare metgezel zodra je het in je dagelijkse routine integreert. Het gebruik ervan is grenzeloos en voldoet aan al je wensen. Houd de kinderen bezig, verhef je telefoon boven het zandstrand, vertrouw erop als bedalarm, leg moeiteloos je tennistraining of golfswing vast, vereeuwig memorabele momenten tijdens het wakesurfen of vertrouw erop voor probleemloze navigatie tijdens het rijden . Laat je fantasie de vrije loop met de eindeloze mogelijkheden van Ringo.

Moeiteloze reiniging met vaatwasmachinebestendige fles

Neem afscheid van de frustratie van het schoonmaken van je waterfles met Ringo. Onze vaatwasmachinebestendige fles zorgt voor een probleemloze schoonmaakervaring en bespaart je de vervelende taak om naar een spons te grijpen. We begrijpen de strijd en we hebben het voor je opgelost. Om de onberispelijke staat van je Ringo-deksel te behouden, raden we aan om het met de hand te wassen. In tegenstelling tot andere flessen die uit meerdere onderdelen bestaan en een zorgvuldige scheiding vereisen voor een goede reiniging, bestaat het deksel van Ringo uit één enkel, gemakkelijk schoon te maken stuk. Mis de perfecte combinatie van een veelzijdige waterfles en een verstelbare telefoonhouder niet. Til je levensstijl naar een hoger niveau met het ongeëvenaarde gemak en de innovatie van Ringo. Bestel de jouwe vandaag nog en begin aan een reis van onbegrensde mogelijkheden.

Artikelnummer SBZ396
Fabrikantcode B2BK24LSC1
EAN-code 0850055385016
Geschikt voor: Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Mini, Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple iPhone 13 Mini, Apple iPhone 13 Pro, Apple iPhone 13 Pro Max, Apple iPhone 14, Apple iPhone 14 Plus, Apple iPhone 14 Pro, Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 15, Apple iPhone 15 Plus, Apple iPhone 15 Pro, Apple iPhone 15 Pro Max
Merk Ringo
Kleur Zwart
Materiaal Metaal
Aansluitingen Magsafe iPhone