Wahoo Fitness

Wahoo banner

Wahoo Fitness is gespecialiseerd in indoor fietstrainers, gps-fietscomputers, fietssensoren en hartslagmeters om je fietstraining te optimaliseren. SB Supply is de officiële dealer van het merk Wahoo Fitness. Wahoo heeft zich ten doel gesteld om gezond bewegen te combineren met de kracht van onze smartphones. Met Wahoo Fitness producten wordt jouw smartphone tijdens het sporten een persoonlijke assistent. Ben je van plan om indoor te fitnessen? Bekijk dan de Wahoo KICKR Climb of de Wahoo KICKR snap.

Aanbieding
Wahoo Fitness ELEMNT ROAM GPS Fiets Computer

Normale prijs: € 249,00

Aanbieding prijs € 199,00

Aanbieding
Aanbieding
Wahoo Fitness TICKR 2 Heart Rate Monitor Stealth

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 50,00

Aanbieding
Wahoo Fitness KICKR Core

Normale prijs: € 799,00

Aanbieding prijs € 589,00

Aanbieding
Wahoo Fitness ELEMNT RIVAL GPS Watch Kona wit

Normale prijs: € 379,99

Aanbieding prijs € 169,00

Aanbieding
Wahoo Fitness ELEMNT RIVAL GPS Watch grijs

Normale prijs: € 379,99

Aanbieding prijs € 160,00

Aanbieding
Aanbieding
Wahoo Fitness KICKR Power Smart Trainer V6

Normale prijs: € 1.299,99

Aanbieding prijs € 1.044,99

Aanbieding
Wahoo Fitness RPM Speed & Cadence Bundel

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 89,99

Aanbieding
Wahoo Fitness KICKR trainer desk

Normale prijs: € 279,99

Aanbieding prijs € 248,99

Aanbieding
Wahoo Fitness RPM Cadence Sensor ANT+ Bluetooth

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 39,99

Aanbieding
Wahoo Fitness BLUESC Speed&Cadence Sensor

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 39,00

Aanbieding
Wahoo Fitness KICKR climb

Normale prijs: € 549,00

Aanbieding prijs € 514,99

Item 1 tot 32 van 35

Wahoo Accessoires

Wahoo Fitness is één van de meest gerenommeerde merken voor fitnessaccessoires. Ze staan ​​vooral bekend om hun hartslagmeters, fietstrainers, fietscomputers, fietssensoren en hun geavanceerde fitness-apps die compatibel zijn met meerdere externe apparaten.

De meest populaire producten: Wahoo Fitness ELEMNT BOLT GPS Fiets Computer | Wahoo Fitness TICKR Fit Wahoo Fitness TICKR Heart Rate Monitor

De fietstrainers van Wahoo

Wahoo KICKR CLIMB

Met de KICKR CLIMB van Wahoo Fitness is het mogelijk om maximale resultaten te behalen in jouw indoortraining. Met dit fysieke product zorg je ervoor dat je ook kunt trainen op onderdelen die normaal alleen buiten konden. Denk aan het fietsen van steile afdalingen en hoge bergen midden in je woonkamer! KICKR CLIMB past de positie van je fiets aan om op echte bergen te rijden. Hierdoor kan je je vaardigheden ontwikkelen, je positie op de fiets verbeteren en je spieren trainen om jouw prestaties naar een hoger niveau te tillen. Het toestel zorgt dus voor een echte rijervaring. Door verbinding te maken met online beweeg- en fietsprogramma's, kan je jouw optimale training samenstellen met een op maat gemaakt plan.

Wahoo KICKR Power Trainer

Het perfecte product voor iedereen die de sportschool mee naar huis wil nemen, maar niet genoeg ruimte heeft voor grote fitnessapparatuur. Met verschillende instelmogelijkheden bepaal je zelf of je een berg op wilt fietsen of liever een rustig uitstapje maakt. Daarnaast verbind je de power trainer gemakkelijk met verschillende apps om het maximale uit je training te halen.

Wahoo ELEMNT ROAM GPS (fietscomputer)

Een fietscomputer is de perfecte accessoire voor wie een passie heeft voor fietsen. Zo houd je het overzicht over verschillende onderdelen van jouw reis. Dankzij de fietscomputer weet je altijd hoe hard je gaat, hoeveel kilometers je al hebt afgelegd en hoeveel tijd je al op je fiets hebt doorgebracht. Ook voor deze fietscomputer biedt Wahoo Fitness een passende beschermhoes. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw fietscomputer niet beschadigd raakt. Hier vind je onze blogpost over gps-fietscomputers: Wahoo Elemnt BOLT vs ROAM.

De hartslagmeters van Wahoo

Wahoo Fitness TICKR fit hartslagmeter

De TICKR die je kent en waar je van houdt, heeft veel functies om je te helpen je training te verbeteren. Bijvoorbeeld nauwkeurige hartslag- en caloriemonitoring in realtime, dual-band Bluetooth- en ANT + -technologie, Apple Watch-integratie en naadloze compatibiliteit met applicaties van derden. De gloednieuwe TICKR X tilt al deze eigenschappen naar een hoger niveau. Dit en nog veel meer zal je helpen om je training, hardlopen en professionele gegevensverzameling flink te kunnen verbeteren.

Wahoo Fitness TICKR X Multi-Sport hartslagmeter 

Met de Wahoo Tickr X multi-sport hartslagmeter was cardiotraining nog nooit zo gemakkelijk en leuk. Om te beginnen worden burn- en burst-waarden nu gemeten met behulp van twee tests. Selecteer vervolgens eenvoudig het gewenste doel ("Burn" voor vetverbranding of "Burst" voor training met hoge intensiteit) en de training kan beginnen.

Jouw Wahoo Hometrainer met de KICKR verbinden


Zachte en realistische weerstand

De KICKR BIKE past zich aan naar de fysieke eigenschappen van de echte wereld. Het zware stuur en de rem met hoog koppel worden gecombineerd met een fysiek model om het gevoel van buiten rijden en op de weg te simuleren.

Ingebouwde hellingssimulatie

De KICKR BIKE kan zichzelf kantelen van +20 graden tot -15 graden en tegelijkertijd de weerstand verhogen. Zo wordt daadwerkelijk het gevoel gecreërd van echt omhoog of omlaag rijden. In tegenstelling tot andere systemen die simpelweg weerstand toevoegen om een ​​heuvel te simuleren, werkt de KICKR BIKE met de spieren die worden gebruikt om te klimmen of te dalen. Zo ben je beter voorbereidt op echt bergbeklimmen met de fiets.

Realistische omstandigheden

Een ingebouwde motor vertraagt ​​je geleidelijk terwijl je over een gesimuleerde koers rijdt. Geen afdalingen van 40 km per uur meer onder absurde, gladde omstandigheden.

Realistisch schakelen

De combinatie van vliegwiel en motor geeft je het gevoel zonder weerstand te kunnen schakelen (simulatie van derailleurschakeling). Hierdoor beleef je het schakelgevoel wanneer je op de pedalen trapt.

Remmen voor en achter

De voorremmen zijn geprogrammeerd om meer responsieve remprestaties te kunnen bieden, net als een echte racefiets. De achterremmen werken net als op jouw fiets buitenshuis.

Extreme weerstand

Zo vermoeiend als een bergsprint, genereert de KICKR BIKE tot 2200 watt weerstand met een extreme nauwkeurigheid van +/- 1%!

Perfecte pedalen

Met KICKR BIKE kun je je pedalen precies op de juiste plek plaatsen. Er zijn geen speciale adapters nodig, het is gemakkelijk los te schroeven en van positie te veranderen.

Keuze van stuur

De KICKR BIKE wordt geleverd met de optie om een ​​aëroob / tijdritstuur te installeren. Je kunt jouw KICKR BIKE aanpassen met elk standaard stuur.

Schakelen

Met twee schakelknoppen op elke rem en knoppen richting je duim, kun je veel verschillende schakelopties simuleren. Inclusief elektronische en mechanische systemen van Shimano, SRAM en Campagnolo. Je kunt de Wahoo-app gebruiken om de ketting en pedalen aan te passen ".

Maak snel en gemakkelijk verbinding

Bluetooth, ANT + en ANT + FE-C-compatibiliteit stelt jou in staat om je mobiele telefoon, computer of smart-tv aan te sluiten. Hierdoor zorgt ervoor dat je de Zwift, Fulgaz, TrainerRoad, The Sufferfest of elk ander trainingsprogramma kunt gebruiken.

De Wahoo KICKR climb

De KICKR CLIMB is een nieuw innovatief trainingsapparaat dat de helling van jouw fiets verandert. Het tilt intelligent trainen naar een hoger niveau (letterlijk) en maakt het trainen thuis nog intenser. Deze technologie is state-of-the-art. Maar wat de KICKR CLIMB nog beter maakt, is het vermogen om zich snel en efficiënt aan te passen aan jouw rijstijl. Net als alle Wahoo-producten, is de CLIMB ontworpen om naadloos samen te werken met het hele Wahoo-ecosysteem en om zich aan te passen aan jouw trainingsstijl.

Ontdek berggebieden met ZWIFT

Bij SB Supply houden we van Zwift. Samen met Wahoo KICKR kunnen fietsers bijna 88 km fietsen in een virtueel paradijs samen met rijders uit meer dan 150 landen. Het is één van de beste manieren om mentale vermoeidheid tegen te gaan tijdens het sporten thuis. Nu, met de toevoeging van onze KICKR CLIMB aan de Wahoo-familie, kunnen fietsers een real-time fietsomgeving ervaren. Bij het beklimmen van de virtuele heuvels van Watopia (Zwift's South Pacific Paradise), wordt de fiets opgetild en aangepast aan het terrein. Het bereiken van de top van Watopia (516 m) is nog nooit zo indrukwekkend geweest.

Nieuwe integratie van KICKR & SNAP en KICKR Climb

De KICKR CLIMB is één van de meest geavanceerde indoortrainingsproducten op de markt. Daarom is een nieuwe KICKR- of KICKR Snap-hometrainer vereist om te kunnen werken. De nieuwe KICKR en KICKR SNAP brengen veel verbeteringen aan de KICKR-serie hometrainers. De KICKR SNAP biedt verhoogde nauwkeurigheid, intelligente LED-indicatoren om connectiviteit aan te geven en volledige ondersteuning voor verbonden apps. Als je je indoorfiets wilt upgraden of de wereld van Wahoo wilt betreden, is er geen beter moment om een ​​nieuwe KICKR of KICKR SNAP te kopen met de CLIMB.