Wahoo Fitness KICKR climb

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 549,00

Aanbieding prijs € 514,99

met gratis verzending!
Lees meer over Wahoo Fitness.


De Wahoo Fitness KICKR CLIMB is de keuze van vele kampioenen. Hij wordt gekenmerkt door zijn ultieme kracht, nauwkeurigheid en responsiviteit afgestemd op de meest veeleisende fietsers. Het fietsen van verhoogde en verlaagde parcours was nog nooit zo realistisch!


- Max Helling: 20%
- Max Afdaling: -10%
- Draadloze software updates: Ja
- Compatibel met apps van derden

Normale prijs: € 549,00

Aanbieding prijs € 514,99

met gratis verzending!

Wahoo Fitness KICKR climb

De KICKR CLIMB past je fietspositie fysiek aan om echte wegen en bergbeklimmen na te bootsen. Hiermee kun je van positie veranderen op de fiets, klimspieren inschakelen en de fietstechniek verbeteren terwijl je binnenshuis fietst, zodat jij buitenshuis een efficiëntere en krachtigere klimmer wordt.

Het maximale resultaat vanuit je eigen huis

Met de KICKR climb van Wahoo Fitness is het mogelijk om uit je indoor training het maximale resultaat te halen. Maak verbinding met de populairste online trainingsplatforms om een ​​echt meeslepende rijervaring te creëren. Of je nu op een virtuele baan zit of een gestructureerde training uitvoert, KICKR CLIMB combineert fysieke gradaties met weerstandsveranderingen van de KICKR of KICKR SNAP om je indoorrit naar een hoger niveau te tillen.

Fiets efficiënter en krachtigere dan ooit

De KICKR CLIMB verhoogt en verlaagt je fiets snel om parcours tot 20% en afdalingen van -10% te combineren in combinatie met de nieuwe KICKR of nieuwe SNAP (2017-edities). Klimoefeningen en dalingen zijn nu realistischer dan ooit, omdat de KICKR CLIMB de wijzigingen in hoogte in realtime nabootst. Doormiddel van jezelf te verbinden met online traingsvormen en fietsprogamma's ben je in staat een training met de bij jou passende trainingsstructuur samen te stellen.

De KICKR CLIMB werkt uitsluitend met de volgende Wahoo Smart Trainers:

- KICKR met verbeterde steekas compatibiliteit (eind augustus 2017)
- KICKR SNAP met nieuwe LED statusindicatoren (juli 2017)

Tip van SB Supply: Koppel de Kickr climb aan een 1 van de trainings applicaties: Wahoo Fitness, Zwift of TrainerRoad voor meer interactie.

Artikelnummer SBS126
Fabrikantcode WFBKTR5
EAN-code 0853988006416
Merk Wahoo Fitness
Kleur Zwart