Wielrennen

Haal alles uit jouw fietsrit

Op deze pagina vind je alle artikelen die gemak bieden tijdens het wielrennen. SB Supply biedt verschillende producten aan voor de categorieën fietstrainers en accessoires, fietscomputers en accessoires, telefoonhouders, fietsonderhoud en veiligheid. Zorg ervoor dat jij goed voorbereid op pad gaat met slim meetapparatuur of handige hoesjes waardoor jij jouw mobiel op het stuur kan bevestigen. De beste wielren artikelen van merken zoals Wahoo, Tigra en Dynamic vind je hier!


Wil je meer weten over de handige accessoires voor het wielrennen? Lees dan hier al onze blogs over wielrennen!

Slimme wielren accessoires

Bij SB Supply vind je een enorm assortiment aan fietsaccessoires om het fietsen leuker en veiliger te maken. 

Fietstrainer en accessoires 

Wil je het hele jaar door kunnen fietsen? Dan is een fietstrainer ideaal. De fietstrainer koppel je gemakkelijk aan je tv, computer of tablet. Zo creëer je de meest realistische fietstraining vanuit huis. Met de Wahoo KICKR SNAP kan je een eigen fietstraining ontwikkelen. Pas de training volledig aan naar jouw niveau.  

Fietscomputers en accessoires 

Op zoek naar de must have tijdens het wielrennen of mountainbiken? Probeer dan eens een fietscomputer. Met een fietscomputer zie je elk moment je snelheid en de navigatie. Daarnaast kan je de fietscomputer koppelen aan een onder andere een hartslagmeter. De Wahoo Fitness ELEMNT BOLT V2 GPS geeft jouw alle informatie die je nodig hebt. Haal altijd het beste uit je fietsrit. 

Telefoonhouders

Rij altijd veilig door het verkeer met de juiste telefoonhouder. Met een telefoonhouder op je fiets kun je beide handen aan het stuur houden en houd je overzicht in het verkeer. Zo zijn de fietshouders van Tigra makkelijk te bevestigen. Deze houders kunnen tot 360 graden draaien en komen met een robuuste case om jouw mobiel optimaal te beschermen tegen vallen en stoten. 

Fietsonderhoud en veiligheid

Zorg dat je regelmatig je fiets onderhoudt om er langer plezier van te hebben. Daarnaast kan je slijtage en andere gevaren voorkomen. Bekijk alle care producten van Dynamic om je fiets levendig te houden. 

Om je te voorzien extra veiligheid bieden wij verschillende producten aan zoals helmen van Hornit en de Invoxia Bike tracker. Zo kan je je fiets gemakkelijk terugvinden. 

Wahoo Fitness

Zorg er met de Wahoo Fitness artikelen voor dat alle snelheden en gegevens worden bijgehouden. Bekijk alle resultaten in de app zodat jij jouw prestaties kan bijhouden en analyseren. Met de ingebouwde GPS zal je nooit meer de weg kwijtraken door de navigatie rij je gemakkelijk naar de eindbestemming. Ook kun jij met de live tracking de route van jouw vrienden volgen en wellicht inhalen.

4iiii

4iiii Innovations Inc. laat het hart van elke racefiets sneller kloppen. Hier vind je prestatie-apparaten die je alles bieden wat je nodig hebt om jouw training effectiever te gebruiken. Of je nu gewoon een fietsenliefhebber bent of al jaren actief op de fiets zit, je kunt alleen maar profiteren van 4iiii-apparaten. 4iiii werkt met de slogan Slimmer. Sneller. Veiliger.

Bekijk hier de FAQs voor 4iiii