Airofit

airofit-health-sports-performance

Airofit is 's werelds eerste bedrijf dat een slim apparaat voor ademhalingstraining maakt. Airofit heeft dit apparaat ontworpen om de fysieke prestaties, het algemeen welzijn en de algehele gezondheid van mensen te verbeteren door middel van begeleide ademhalingsoefeningen. Terwijl de ademhalingstrainer instelbare weerstandsniveaus biedt voor een soepele progressie, begeleidt de Airofit mobiele app je tijdens je trainingsreis met gepersonaliseerde trainingsprogramma's, ongeacht je trainingsdoel.

Aanbieding
Airofit Pro

Normale prijs: € 299,99

Aanbieding prijs € 274,99

Aanbieding
Airofit Pro 2.0

Normale prijs: € 349,99

Aanbieding prijs € 324,99

7 artikel(en)

De toekomst van ademhalingtraining

Net als elke andere spiergroep reageren je ademhalingsspieren op weerstandstraining en dat is precies wat Airofit doet. Het is alsof je met je middenrif naar de sportschool gaat. Naarmate je het middenrif begint te trainen, is dieper ademen mogelijk nu de longen meer ruimte krijgen om uit te zetten. Daarnaast neemt je ademhalingssnelheid en hartslag af.

Hoe werkt Airofit?

De Airofit Ademhalingstrainer geeft weerstand aan de ademhalingsspieren, met name het middenrif en de intercostale spieren, waardoor ze krachtiger worden. Het volgt ook jouw ademhaling in realtime en stuurt de gegevens rechtstreeks naar uw smartphone. Het beademingsapparaat kan op elk moment worden gebruikt. Airofit bevat verstelbare weerstandswielen voor zowel in- als uitademing. Naarmate het vordert, verhoogt het de weerstandsniveaus, waardoor training uitdagender wordt en jouw ademhalingsspieren voortdurend worden ontwikkeld.

Wat zijn de voordelen van Airofit?

Door de gecombineerde kennis van artsen en ademexperts biedt de Airofit Pro ademtrainer meerdere voordelen:

- Meer energie: Door de toename van de longcapaciteit verlaag je de ademhalingsfrequentie, waardoor je meer energie krijgt.
- Betere nachtrust: Geeft een rustgevend gevoel voor het slapengaan zodat je sneller in slaap valt. Bovendien vermindert het het snurken.
- Betere prestaties: met Airofit kun je jezelf pushen door harder, sneller en langer te gaan.
- Lagere hartslag: een verminderde ademhalingsfrequentie verlaagt jouw hartslag tijdens lichamelijke activiteit.
- Versterkt immuunsysteem