Koptelefoons & oordopjes

Comfortabeler gebruik maken van je koptelefoons

Bekijk hier al onze koptelefoons, oortjes en accessoires. Op deze pagina kun je diverse sportheadsets en oortjes vinden van merken zoals Apple, Shokz en JBL. Ook kun je op deze pagina verschillende accessoires vinden om jouw koptelefoon stijlvol op te bergen of je geliefde AirPods te beschermen. Onze accessoires kunnen behoorlijk nuttig voor je zijn indien je comfortabeler gebruik wil maken van je koptelefoon of je oortjes.

Populaire modellen: Shokz | Apple | JBL

Koptelefoon of oordopjes?

Welke moet je kiezen

Functies van een koptelefoon

Je wilt een nieuwe hoofdtelefoon kopen - maar welke? Er zijn zo veel verschillende modellen dat het moeilijk is om de juiste koptelefoon te kiezen. Wij leggen op deze pagina de verschillende functies van koptelefoons uit en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Vorm

Er zijn verschillende soorten koptelefoons en oordopjes: handige kleine oortjes, extra noise-cancelling over-ears, draadloze Bluetooth-headsets of de klassiekers met kabel - jij beslist wat je nodig hebt. Onthoud daarbij vooral wat je meestal doet wanneer je naar muziek luistert. In-Ears zijn bijvoorbeeld geweldig tijdens het sporten, terwijl Over-Ears misschien beter geschikt zijn om thuis op de bank naar muziek te luisteren.

Verbinding

Op basis van waar en wanneer je naar muziek wilt luisteren, neem je de beslissing of je het zonder een vervelend kabel wilt doen of dat je daar juist helemaal geen last van hebt. Wij hebben verschillende koptelefoons in ons assortiment. Het is belangrijk dat het apparaat dat jouw muziek afspeelt, ook met de koptelefoon compatibel is. Let dus goed op of je een audio-uitgang of Bluetooth-verbinding nodig hebt.

Ruisonderdrukking

Filter jouw omgevingsgeluiden voor de beste geluidservaring. Dit gebeurt door middel van een microfoon in de hoofdtelefoon, die het omgevingsgeluid absorbeert en vervolgens een tegengeluid genereert. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet! Zoek naar de productbeschrijving om een ​​koptelefoon te vinden die zich aanpast aan het volume van jouw omgeving.

Microfoon

Bij het kiezen van de juiste koptelefoon is het vooral belangrijk om te beslissen of je een ingebouwde microfoon nodig hebt of niet. Gebruik je je hoofdtelefoon voornamelijk in combinatie met je iPhone of Samsung-smartphone? Dan is een koptelefoon met een microfoon handig, zodat je ook kunt bellen als dat nodig is! Laat je inspireren door ons assortiment!