Altijd de perfecte selfie


Bijna iedereen doet het; selfies maken! Tijdens een feestje, op vakantie of in een restaurant. Maar een goede selfie maken is vaak een heel karwei, je komt armlengte te kort, niet iedereen past op de foto of de achtergrond is niet goed zichtbaar. Met de handige Selfie Stick is dit gelukkig verleden tijd en maak je altijd en overal de perfecte selfie! De draadloze Bluetooth Selfie Stick is een compacte en erg handige gadget en is bijvoorbeeld ook erg geschikt om boven alle andere mensen uit video opnames te maken tijdens een popconcert.

 

De Selfie Stick is uitschuifbaar tot een totale lengte van 1 meter. Ingevouwen is hij slechts 23,5 cm. waardoor deze altijd in een tas of jaszak past.


De smartphone kan verbonden worden met de Selfie Stick door middel van Bluetooth. Schakel vervolgens de camerafunctie in op de smartphone, bevestig de smartphone aan de Selfie Stick, zoek een leuke positie en maak handig foto's met het fotoknopje op het handvat, tot wel 500 per batterijduur.


De Selfie Stick is een must have voor iedereen die graag foto's maakt of momenten deelt via social media en mag dus niet ontbreken in uw winkelassortiment!

Maak betere Selfies!
- Telescoop arm strekt zich to maximaal 1 meter, voor mooi perspectief.
- Smartphone houder voor alle populaire modellen (adapter meegeleverd for kleinere Smartphones)
- Geïntegreerde draadloze afstandsbediening Trigger via Bluetooth
- Meegeleverde USB-oplaadkabel
- Corrosie bestendig roestvrij afwerking
- Geschikt voor IOS en Android

Reacties

Voeg reactie toe