De beste powerbank om overal mee naartoe te nemen ✅

De beste powerbank om overal mee naartoe te nemen!

Op zoek naar de beste powerbank voor je telefoon, laptop of zelfs je gaming stoel? Zoek niet verder!

Powerbanks zijn de laatste jaren steeds populairder geworden omdat smartphones niet meer te weg te denken zijn tegenwoordig. Voor een wereld die veel onderweg is, is het noodzakelijk dat je apparaten de hele dag opgeladen blijven. Als je over de juiste informatie beschikt, kun je de juiste accessoires en de juiste externe batterijen aanschaffen en je toestellen zo lang mogelijk opgeladen houden!

Maar welke moet je kiezen? Er zijn zoveel verschillende opties dat het gemakkelijk verwarrend kan zijn, dus we wilden graag wat tips met je delen over hoe je de juiste voor jou kunt kiezen!

Dit bericht is perfect voor wie op zoek is naar een draagbare draadloze oplaadbare externe batterij of batterijpack voor zijn laptop, camera, tablet of smartphone, waaronder iPhones, Samsung Galaxys en elk ander smart device.

1: Op zoek naar de juiste informatie

Filter je zoekopdracht op laadvermogen. Bij de keuze van een externe batterij moet je vooral letten op de laadcapaciteit, die wordt gemeten in milliampère-uur (mAh). Als je van plan bent je externe batterij alleen te gebruiken om je telefoon op te laden, is 5.000 mAh of minder voldoende. Als je grotere apparaten wilt opladen, zoals een gaming-stoel of een tablet, of als je uje telefoon meerdere keren wilt opladen zonder de externe batterij opnieuw te hoeven opladen, heb je een capaciteit van meer dan 10.000 mAh nodig.

Goed om te weten: Een externe batterij met 10.000 mAh of meer kan een telefoon tot 4 keer opladen zonder te worden opgeladen en kan een tablet tot 2,5 keer opladen zonder te worden opgeladen.

Opgemerkt moet worden dat de batterijen van tablets veel groter zijn. Je hebt dus een veel grotere externe batterij nodig als je een tablet wilt opladen.
Externe batterij oplaadtijd: Bij de aankoop van een externe batterij is het ook belangrijk na te denken over de snelheid waarmee hij de lading kan leveren. Dit beïnvloedt de oplaadtijd van je apparaten.

Normaal gesproken geven externe batterijen de stroom aan die zij kunnen leveren. Hoe lager de maximale stroom die hij kan leveren, hoe langer het zal duren om het apparaat op te laden. Sommige externe batterijen zijn groter, hebben meerdere uitgangen en elke uitgang wordt gespecificeerd en vaak op de externe batterij geschreven. Je moet echter weten dat als de externe batterij meerdere apparaten tegelijk oplaadt, de efficiëntie ervan zal afnemen. 

Als je snel wilt opladen, koop dan een externe batterij met een hoge uitgangsstroom. Als de telefoon of het apparaat de maximale stroom niet aankan, maak je geen zorgen, het zal alleen nemen wat het aankan

2: Zoek een powerbank van goede kwaliteit

De keuze van de externe batterij zal je budget moeten respecteren, maar de keuze zal ook afhangen van het gebruik dat je er van wenst te maken. Geef de voorkeur aan de keuze van een externe batterij binnen je budget. Hoe hoger de kwaliteit van de externe batterij, hoe hoger de prijs. Op onze site SB Supply, heb je een ruime keuze aan prijzen om aan je behoeften te voldoen! 

De goede merken doen er alles aan om hun klanten producten van de best mogelijke kwaliteit te leveren, in tegenstelling tot de goedkope merken die de nadruk leggen op de zeer lage prijs van het product in plaats van op de kwaliteit ervan. De grote merken gebruiken meestal onderdelen van hoge kwaliteit voor hun producten, wat ze betrouwbaarder maakt.

Ga dus op zoek naar een merk dat je een product van goede kwaliteit kan garanderen, ook al moet je iets meer betalen, want goedkopere (slechtere) externe laders kunnen uiteindelijk je telefoon beschadigen.

Wat je moet onthouden!

De grote van een externe batterij staat in rechtstreeks verband met de laadcapaciteit. Hoe hoger het aantal milliampère-uren, hoe groter de externe batterij zal zijn!

Handig om te weten: De meeste externe batterijen hebben een uitgang van 1 ampère (A) of 2,1 ampère, of beide. Een uitgang van 1 ampère is meestal voldoende voor een telefoon, terwijl een uitgang van 2,1 ampère meer geschikt is voor een tablet. Externe laptopbatterijen hebben gewoonlijk een uitgang van 3 A. De input varieert van 1 A tot 2,4 A.

Hoe hoger de uitgangsampère, hoe sneller je toestel zal worden opgeladen; hoe hoger de ingangsampère, hoe sneller je externe batterij zal worden opgeladen.

Bij SB Supply bieden we de volgende externe batterijmodellen aan:

usbepower FUSION Mini Lightning - Powerbank - 3.000 mAh - 39,99 euro

usbepower Air - Wireless Powerbank - 10.000 mAh - 64,99 euro

Xtorm AL360 - Powerbank - 11.000 mAh - 34,99 euro

Anker PowerCore - Powerbank  - 10.000 mAh - 34,99 euro

Native Union Jump - Powerbank - 12.000 mAh - 99,00 euro

Mophie - Powerstation XL - 10.000 mAh - 32,99 euro

Belkin - Powerbank - 10.000 mAh - 39,99 euro

Mophie -  Powerstation XL - 10.000 mAh - 39,99 euro

Mophie - Universal quick charge external battery - 6.000 mAh - 59,99 euro

Mophie - Powerstation Mini - 3.000mAh - 39,99 euro

Mophie - Powerstation plus - 6.000 mAh - 89,99 euro

Mophie - Mini powerbank - 4.000 mAh - 74,99 euro

Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee