iPad

Wat is het beste iPad hoesje?

18 feb. 2021 14:23:17

Welk iPad hoesje is het beste? Welk hoesje biedt de meeste bescherming? Deze vraag wordt ons bij SB Supply bijna dagelijks gesteld en hij is terecht. Je betaalt zoveel geld voor een nieuwe tablet en je wilt niet dat er bij de eerste keer vallen een barst of een kras in komt. Daarom heb je betrouwbare en hoogwaardige bescherming voor je iPad nodig. In deze blog geven wij je aanbevelingen voor de beste bescherming in verschillende situaties.

Lees meer

Steeds meer mensen maken er een punt van om AirPods te bezitten. Er zijn echter enkele verschillen in de AirPod-modellen die momenteel beschikbaar zijn en waar je rekening mee moet houden bij het nemen van jouw beslissing. Wanneer je AirPods koopt, heb je de keuze tussen AirPods, AirPods Pro en AirPods Max. In deze post laten we je kennismaken met de momenteel beschikbare AirPods, zodat je op basis van jouw interesses kunt beslissen welke het beste bij jouw behoeften past!

Lees meer

AirPods, AirPods 2, AirPods Pro, en nu ook AirPods Max. Apple probeert nu ook de over-ear markt te veroveren. De hoofdtelefoon zou een trotse €629 kosten en is vanaf 15.12.2020 in Nederland verkrijgbaar in 5 kleuren (Space Grey, Zilver, Groen, Hemelsblauw, Roze). Bij deze prijs reist natuurlijk de vraag: 'Is de prijs gerechtvaardigd of zijn ze gewoon te duur?' Alles wat je moet weten over de nieuwste release van Apple en of de aankoop de moeite waard is, vind je in deze blogpost. 

Lees meer

Digitaal leren op scholen

15 okt. 2020 09:58:56

Digitalisering en digitaal onderwijs worden steeds belangrijker, zeker in tijden zoals met COVID-19. Digitaal onderwijs heeft voordelen zoals toegang tot tijd- en plaatsonafhankelijk lesmateriaal, gevarieerd onderwijs, actieve deelname van de leerlingen, verhoogde leer- en onderwijssnelheid en een hogere motivatie van de leerlingen. Maar de implementatie van het digitale onderwijsconcept is voor veel scholen en universiteiten een grote uitdaging. Ook het onderhoud en de zorg voor de benodigde apparatuur kan vaak een afschrikkend effect hebben.

In deze blogpost verduidelijken de experts van SB Supply alle dringende vragen over de onderwerpen digitalisering en digitaal onderwijs.

Lees meer

Sinds het WWDC 2020 event van Apple weten we hoe het nieuwe iOS 14 eruit komt te zien. In deze blog bespreken we alle details over de innovaties die Apple heeft doorgevoerd in deze update. Geloof me, het zijn er nogal wat! We bespreken o.a. de widgets op het startscherm, de Library App, App Clips, Privacy, waarom ik serieus overweeg om AirPods Pro te kopen en nog veel meer!

Ook zullen we kort de iPad update iPadOS 14 en de nieuwe functies in Apple Arcade bespreken.

Lees meer

Het coronavirus en je smartphone

9 apr. 2020 18:03:12

De meeste Europese landen zijn op dit moment in de ban van COVID-19, een virus waarvan wetenschappers denken dat het dagen kan overleven op harde oppervlakken. We hebben allemaal het advies van de overheid gehoord en volgen maatregelen zoals social distancing, handen wassen en niet zo vaak onze gezichten aanraken op. Houd ook rekening met het object dat de meeste mensen aanraken: de smartphone.

 

Lees meer

Op zoek naar een goedkoop hoesje voor jouw smartphone of tablet? Hier zijn 5 kenmerken die niet mogen ontbreken om de juiste keuze te maken! Met alle beschikbare merken en het brede assortiment, begrijpen wij dat je op zoek bent naar goed advies!

Om je te helpen met deze keuze te maken hebben wij in dit blogartikel de beste hoesjes onder elkaar, met een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding!

Lees meer

Tablet steunen en tabletstands zijn populair bij professionals, en terecht: de montagebeugels zijn ideaal voor beurzen, restaurants, bibliotheken of winkels. Voordat je een tabletstand koopt, is het belangrijk om de houder te vinden die het beste aansluit op jouw tablet en de behoeften van jezelf.

Lees meer
Geplaatst in iPad door Renske Geurts

Na de release van de iPad Mini 4 in oktober 2015 duurde het bijna 4 jaar totdat er een nieuwe iPad mini gelanceerd werd: de iPad Mini 5 (2019). De handige en populaire iPad mini had een kleine opfrissing nodig en is nu weer helemaal up-to-date. Over het algemeen zijn de Mini 4 en Mini 5 vergelijkbaar, maar er zijn ook een aantal verschillen tussen de twee modellen. Wij hebben het in deze blogpost op een rijtje gezet.

Lees meer
Labels:
Geplaatst in iPad door Larissa Müller
Item 1 tot 10 van 25