Dit zijn de beste iPad toetsenborden voor het onderwijs!

Optimale Toetsenborden voor Productiviteit op School

Op zoek naar het ideale accessoire voor je iPad Pro 11 inch of iPad Air 10.9? Het Magic Keyboard en de ZAGG Pro Keys Wireless Keyboard zijn twee uitstekende opties die de productiviteit van leerlingen en docenten kunnen verbeteren.

Inhoudsopgave

  1. Transformeer je iPad in een Leerhulpmiddel met het Magic Keyboard
  2. Handige Kenmerken voor Schoolgebruik van het Magic Keyboard
  3. Compatibiliteit met Schoolapparaten van het Magic Keyboard
  4. Verbeter Schoolwerk met het ZAGG Pro Keys Wireless Keyboard
  5. Belangrijke Kenmerken voor Studenten van het ZAGG Pro Keys Wireless Keyboard
  6. Langdurige Productiviteit met de Batterijduur van het ZAGG Pro Keys Wireless Keyboard

Transformeer je iPad in een Leerhulpmiddel met het Magic Keyboard

Het Magic Keyboard is speciaal ontworpen om de iPad Pro 11 inch en iPad Air 10.9 te transformeren in krachtige leerhulpmiddelen. Met zijn slanke ontwerp en ingebouwde trackpad biedt dit toetsenbord een naadloze gebruikerservaring voor zowel typen als navigeren.

Handige Kenmerken voor Schoolgebruik van het Magic Keyboard

Het Magic Keyboard beschikt over een QWERTY-toetsenbord met een toetsaanslag die vergelijkbaar is met die van een laptop, waardoor leerlingen snel en nauwkeurig kunnen typen. De geïntegreerde trackpad maakt het eenvoudig om de cursor te verplaatsen en te navigeren op het iPad-scherm, wat handig is bij het maken van aantekeningen of het bewerken van documenten.

Daarnaast heeft het Magic Keyboard een extra USB-C poort voor opladen, waardoor je de oorspronkelijke poort vrijhoudt voor andere schoolapparaten. De beschermende hoes zorgt voor volledige bescherming van zowel de voor- als achterkant van de iPad, zelfs wanneer het toetsenbord niet in gebruik is.

Compatibiliteit met Schoolapparaten van het Magic Keyboard

Het Magic Keyboard is compatibel met verschillende iPad-modellen die vaak op scholen worden gebruikt, waaronder de iPad Pro 11 inch (1e, 2e en 3e generatie) en de iPad Air 4e generatie. Zorg ervoor dat je iPad draait op iPadOS 14.5 of hoger om optimaal gebruik te maken van alle functies van het Magic Keyboard.

Verbeter Schoolwerk met het ZAGG Pro Keys Wireless Keyboard

Het ZAGG Pro Keys Wireless Keyboard is een veelzijdige oplossing voor leerlingen die onderweg productief willen blijven en hun schoolwerk willen verbeteren. Met zijn afneembare hoes en verstelbare standaard biedt dit toetsenbord de flexibiliteit om je iPad te gebruiken in verschillende schoolomgevingen.

Belangrijke Kenmerken voor Studenten van het ZAGG Pro Keys Wireless Keyboard

Het ZAGG Pro Keys Wireless Keyboard beschikt over een Pro-toetsenframeontwerp voor optimale toetsaanslagen en comfortabel typen, zelfs bij weinig licht dankzij de verlichte toetsen. De afneembare hoes en houder voor de Apple Pencil zorgen voor maximale veelzijdigheid en gemak, waardoor studenten snel kunnen schakelen tussen typen en tekenen.

Met een lange batterijduur van maximaal een jaar en de mogelijkheid om met twee apparaten tegelijk gekoppeld te worden, biedt dit toetsenbord ultieme draagbaarheid en gebruiksgemak voor onderweg, wat essentieel is voor studenten die van les naar les gaan.

Langdurige Productiviteit met de Batterijduur van het ZAGG Pro Keys Wireless Keyboard

Het ZAGG Pro Keys Wireless Keyboard biedt een indrukwekkende batterijduur van maximaal een jaar, waardoor studenten langdurig kunnen blijven werken zonder zich zorgen te maken over het opladen van het toetsenbord. De slaapstand / waakfunctie helpt de batterij te sparen wanneer het toetsenbord niet in gebruik is, waardoor studenten nog langer kunnen genieten van ononderbroken productiviteit tijdens hun schooldag.

Heeft dit blog geholpen?

Geplaatst in iPad door Lucas Rijnen