iPhone

Welke iPhone is geschikt voor mij?

18 feb. 2021 13:47:26

Meer en meer mensen willen een iPhone bezitten. Er zijn echter enkele verschillen tussen de momenteel verkrijgbare iPhone-modellen waarmee je rekening moet houden bij het nemen van jouw beslissing. Wanneer je een nieuwe iPhone kiest, heb je niet alleen de keuze tussen verschillende kleuren, maar ook tussen de grootte van het scherm, de materialen en natuurlijk de verschillende mogelijkheden. In deze blog laten we je kennismaken met de iPhones die momenteel verkrijgbaar zijn, zodat je op basis van je interesses kunt beslissen welke iPhone het best bij je past!

Lees meer

Wat is de beste screenprotector?

18 feb. 2021 10:38:50

Je hebt een nieuwe mobiele telefoon gekocht en nu wil je dat hij perfect beschermd is. Het scherm is het meest gevoelige deel van jouw smartphone, dus het is belangrijk om aan de bescherming ervan te denken. Welke opties er zijn om het scherm te beschermen lees je in deze blogpost. 

Lees meer

Galaxy S21 vs. iPhone 12

5 feb. 2021 12:24:42

De strijd tussen Apple en Samsung is al jaren aan de gang. Beide merken hebben weer een reeks aan nieuwe modellen op de markt gebracht. In deze blog bekijken we de nieuwste iPhone- en Galaxy-modellen op een neutrale manier om je te helpen beslissen. 

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee

Is mijn iPhone 12 waterdicht?

4 feb. 2021 16:41:53

Een leven zonder smartphone is moeilijk voor te stellen. Of het nu voor het dagelijks leven, het werk of hobby's is, we gebruiken onze smartphone voor alles. Om jarenlang gebruik te maken van je iPhone is het belangrijk te weten aan welke gevaren je je iPhone liever niet blootstelt. Vandaar de vraag: Is mijn iPhone 12 waterdicht? Of alleen waterbestendig? Waar nou precies het verschil ligt en of je je iPhone 12 zorgeloos mee kunt nemen naar het strand of zelfs het water in, leggen we in deze blog uit!

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee

Een iPhone zonder Lightning-connector, dit gerucht gaat al jaren. Zal het werken? Hoe kan Apple het rechtvaardigen en wanneer zal het komen? Al deze vragen beantwoorden we in deze blog.

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee

Steeds meer mensen maken er een punt van om AirPods te bezitten. Er zijn echter enkele verschillen in de AirPod-modellen die momenteel beschikbaar zijn en waar je rekening mee moet houden bij het nemen van jouw beslissing. Wanneer je AirPods koopt, heb je de keuze tussen AirPods, AirPods Pro en AirPods Max. In deze post laten we je kennismaken met de momenteel beschikbare AirPods, zodat je op basis van jouw interesses kunt beslissen welke het beste bij jouw behoeften past!

Lees meer

AirPods, AirPods 2, AirPods Pro, en nu ook AirPods Max. Apple probeert nu ook de over-ear markt te veroveren. De hoofdtelefoon zou een trotse €629 kosten en is vanaf 15.12.2020 in Nederland verkrijgbaar in 5 kleuren (Space Grey, Zilver, Groen, Hemelsblauw, Roze). Bij deze prijs reist natuurlijk de vraag: 'Is de prijs gerechtvaardigd of zijn ze gewoon te duur?' Alles wat je moet weten over de nieuwste release van Apple en of de aankoop de moeite waard is, vind je in deze blogpost. 

Lees meer

Er zijn nu veel aanbieders van duurzame mobiele telefooncovers. Dit roept de vraag op: Wat is echt belangrijk bij de aanschaf van een biologisch afbreekbaar hoesje? Met welke factoren moet je rekening houden bij het nemen van je beslissing? 

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Noël van Domburg

De nieuwe iPhones zijn geïntroduceerd en zijn beschikbaar vanaf 16.10. (iPhone 12 Pro, iPhone 12) en 06.11. (iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini).

Leer alle details over 5G, Ceramic Shield, de A14 chip, de camerasystemen, LiDAR technologie en de impact daarvan op AR, MagSafe en nog veel meer. Inclusief een duidelijke vergelijking van alle specificaties.

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Noël van Domburg

Is mijn iPhone 11 waterdicht?

10 sep. 2020 11:35:00

Het gebruiken van smartphones is een integraal onderdeel geworden in het leven van bijna iedereen. Je kunt je bijna niet voorstellen hoe het leven zonder smartphone is. Maar wat nou als je iPhone opeens kapot is door waterschade? Om te achterhalen of jouw iPhone 11 waterdicht is lees je in deze blog!

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee
Item 1 tot 10 van 39