MacBook

Steeds meer mensen maken er een punt van om AirPods te bezitten. Er zijn echter enkele verschillen in de AirPod-modellen die momenteel beschikbaar zijn en waar je rekening mee moet houden bij het nemen van jouw beslissing. Wanneer je AirPods koopt, heb je de keuze tussen AirPods, AirPods Pro en AirPods Max. In deze post laten we je kennismaken met de momenteel beschikbare AirPods, zodat je op basis van jouw interesses kunt beslissen welke het beste bij jouw behoeften past!

Lees meer

AirPods, AirPods 2, AirPods Pro, en nu ook AirPods Max. Apple probeert nu ook de over-ear markt te veroveren. De hoofdtelefoon zou een trotse €629 kosten en is vanaf 15.12.2020 in Nederland verkrijgbaar in 5 kleuren (Space Grey, Zilver, Groen, Hemelsblauw, Roze). Bij deze prijs reist natuurlijk de vraag: 'Is de prijs gerechtvaardigd of zijn ze gewoon te duur?' Alles wat je moet weten over de nieuwste release van Apple en of de aankoop de moeite waard is, vind je in deze blogpost. 

Lees meer

MacBooks behoren tot de marktleiders in de laptop markt vanwege de elegantie en prestaties die zij leveren, hierdoor zijn ze een populair hulpmiddel. De kosten van een MacBook zijn vrij hoog en er worden veel persoonlijke en zakelijke informatie in opgeslagen. Het is daarom van belang je MacBook in verschillende situaties goed te beschermen tegen diefstal. Met de MacLocks beveiligingsvergrendelingen zorg je ervoor dat je MacBook overal beveiligd wordt. In deze blogpost bevindt zich een overzicht van verschillende MacLocks-systemen.

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Renske Geurts
4 artikel(en)