Hoe krijg ik mijn Apple scherm schoon met Whoosh?

Heb je je ooit afgevraagd wat voor product Apple gebruikt om hun schermen schoon te maken? Nou, het grote geheim is onthuld en iedereen wil het in handen krijgen. Je wilt je kans echt niet missen, want de producten lopen als een sneltrein. Zeg "whoosh whoosh" tegen vieze, vingerafdrukken op schermen! Hier zijn de producten die het schoonmaken van je scherm een stuk makkelijker zullen maken.

Wat is WHOOSH!?

Wat begon als een simpel ongelukje, werd een wereldwijd succes. Jason Greenspan, CEO van het bedrijf dat in 2011 werd opgericht als schoonmaakmiddel voor auto's, morste per ongeluk de inhoud van het product over zijn iPad, waardoor deze verrassend genoeg gloednieuw werd. Daarna richtte het bedrijf in 2013 de volledige aandacht op het creëren van de Tech Hygiene categorie. Tot nu toe was WHOOSH! een goed bewaard geheim van Apple, omdat het merk zijn eigen schoonmaakdoekjes wilde promoten.

WHOOSH! is een Amerikaans bedrijf dat alcoholvrije, ammoniakvrije, kleurstofvrije en geurloze producten maakt die veilig te gebruiken zijn op alle technologische apparaten. WHOOSH! producten houden het oppervlak van jouw scherm vrij van stof, vuil, olie, aanslag en vingerafdrukken.

Zijn WHOOSH! producten duur?

Whoosh producten zijn goedkoop en super makkelijk te gebruiken. Vind het gehele aanbod van WHOOSH! nu bij SB Supply tegen een onovertrefbare prijs. 

Waar gebruik je Whoosh voor?

Dat de schoonmaakmiddelen zijn te gebruiken voor schermen is inmiddels wel duidelijk. Maar wist je dat Whoosh ook ideaal is voor brillen, zonnenbrillen en de behuizing van bijvoorbeeld jouw macbook. Zo blijft je gehele device schoon van vetvlekken en vingerafdrukken, zowel het scherm als de behuizing.

Apple poetsdoekje vs Whoosh microvezeldoekje

Naast Whoosh zijn er tal van mogelijkheden om jouw beeldschermen schoon te maken. Één bekende optie daarvan is het schoonmaakdoekje van Apple. Dit is een zacht, niet-schurende poetsdoekje van erg hoge kwaliteit. Het doekje verwijderd vetvlekken, vingerafdrukken en stof van je scherm. Het grote nadeel van dit doekje is dat het wel vuiligheid wegneemt, maar geen bescherming biedt. Door gebruik te maken van het microvezeldoekje en een Screen Shine van Whoosh breng je een tijdelijke beschermende coating aan.

Welke schoonmaakmiddelen voor tech zijn er van Whoosh?

Whoosh biedt een hoop mogelijkheden om jouw beelscherm er weer als nieuw uit te laten zien. Van reinigingsmiddelen tot microvezeldoekjes, gebruik het uitgebreidde assortiment van Whoosh om jouw laptop, telefoon of mac weer te laten stralen.

De volgende producten maken TV, PC and Mac schermen vlekvrij:

De perfecte schoonmaak kit voor jouw smartphone / iPhone / Apple Watch:

En natuurlijk heeft WHOOSH! ook doekjes gemaakt om jouw schermen gemakkelijk schoon te maken:



De grootste voordelen van Whoosh op een rijtje

- De Screen Wash middelen van Whoosh laten een tijdelijke beschermlaag achter (een soort coating)
- Verwijder eenvoudig vetvlekken, vingerafdrukken en bacteriën van jouw beeldschermen
- Ook voor andere oppervlaktes te gebruiken, zoals brillen, zonnenbrillen en behuizingen van apparaten
- De Screen Wash middelen bevatten een alcohol- en ammoniakvrije formule en zijn 100% natuurlijk
- De microvezeldoekjes van Whoosh zijn stevig en laten geen sporen of krassen achter

Hulp nodig bij andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze chat, per telefoon of per e-mail. Bezoek onze contactpagina voor alle informatie! 

Geplaatst in Algemeen door Esra Demirtas