Twelve South HoverBar 3 voor iPad 2/3/4/Air/mini


HoverBar 3 is een flexibele arm die u vast kan maken aan bijvoorbeeld een tafel o.i.d. in uw kantoor, keuken, slaapkamer of waar u uw iPad gebruikt, zodat u handsfree kan genieten van uw iPad. Gebruik HoverBar ook om uw iPad perfect naast uw Mac te kunnen plaatsen.
 

De nieuwe Twelve South iPad HoverBar 3 is een verstelbare houder voor de iPad (Air of Mini), die u bevestigt aan uw iMac, Apple Display of op een hard oppervlak. Met uw iOS-apparaat op ooghoogte wordt het gebruiksgemak flink verhoogd, of u nu wilt multitasken, lezen of koken.


Belangrijkste kenmerken van deze verstelbare Twelve South Hoverbar 3 iPad houder

Zwevende iPad:
Zodra u de iPad HoverBar aan uw iMac of Apple Display vastmaakt, brengt u uw iPad tot grote hoogte. Uw iOS-apparaat hangt nu direct naast uw beeldscherm. Terwijl u op uw Mac werkt, heeft u intussen al uw favoriete apps op de iPad binnen handbereik. Het was nog nooit zo eenvoudig om te multitasken.

Eindeloze mogelijkheden:
De Twelve South HoverBar 3 maakt een gouden koppel van uw iMac en iPad . Maar ook in de keuken komt de verstelbare houder goed van pas. Tijdens het kokkerellen leest u direct de recepten op uw iPad af. En zodra u de houder aan de rand van uw bureau bevestigt, werkt hij als handige leeshulp. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Enorme bewegingsvrijheid:
U kunt de robuuste klem van de HoverBar 3 bevestigen aan elk oppervlak van zo’n 2,5 centimeter dik. En de arm van de houder is zo flexibel dat u de iPad altijd in de gewenste kijkhoek kunt zetten. Tot slot houden de meegeleverde kabelclips uw Dockconnector-naar-USB-kabel tijdens het opladen op zijn plek. Zo blijft uw bureau wel héél netjes.

Daarnaast wordt er een gratis sidekick standaard bijgeleverd als bonus. Deze kan worden gebruikt om uw iPad als fotolijstje te gebruiken.


Geschikt voor:
iPad 2; iPad 3; iPad 4.
iPad Air.
iPad Mini; iPad Mini met Retina scherm. 

Reacties

Voeg reactie toe