Vind jouw Apple Watch accessoires bij SB Supply

Dit zijn alle Apple Watch accessoires!

In April 2015 lanceerde Apple de Apple Watch series 0. Dit was de eerste generatie die ze lanceerde, nu 6 jaar verder zitten we al op de Apple Watch series 6. Elk jaar vernieuwd Apple hun producten en ze worden steeds beter en beter. In die 6 jaar zijn er ook erg veel verschillende accessoires gemaakt voor de Apple Watch die leuk en mooi zijn om te gebruiken. Denk hierbij aan: bandjes, cases, screenprotector, docks en stands.

Apple Watch bandjes 

De Apple Watch band, iedereen kent hem wel. Zonder band is het een beetje lastig om je Apple Watch om je pols te dragen. Je hebt enorm veel verschillende bandjes in verschillende vormen en in verschilende materialen. Apple heeft er voor gezorgt dat er voor iedereen wat wils is. Maar welke materialen zijn er allemaal? Bij SBsupply verkopen wij Silicone, Echt Leer, Nylon en RVS . Neem een kijkje en beslis welke band jouw favoriet word, onze bandjes zijn officieel van Apple!

Apple Watch cases

Misschien vind je het niet mooi, maar het beschermd wel. Met een case op je Apple Watch verklein je de kans op beschadiging. Er zijn net zoals bandjes, veel verschillende soorten cases op de markt. Wil je toch je Apple Watch beschermen tegen de kleine beschadigingen? Dan raad ik je een bumper aan, die zal er voor zorgen dat je lekker vrij kan bewegen en als je hem perongeluk ergens tegen aan stoot er minimale schade is. Vind je cases juist mooi dan raad ik je aan om een kijkje te nemen bij de wat forsere cases, dit zijn cases waarvan de band en de case samenhangen in een geheel. 

Apple Watch screenprotectors

Screenprotectors, net zoals dat de cases fijn zijn om te hebben is een screenprotector dat ook. Het zorgt ervoor dat je Apple Watch langer mee kan. Het dragen van een screenprotector merk je niet of heel minimaal. Een screenprotector is erg handig om erbij te nemen zodat je zeker weet dat er geen krassen op je scherm komen te zitten. Er zijn ook bumpers die samenhangen met een screenprotector, neem hier een kijkje en zorg ervoor dat je verstandig om gaat met je Apple Watch! 

Docks en Stands

Misschien ken je het probleem wel bij je Apple Watch, je wil hem savonds als wekker gebruiken maar hij blijft niet op zijn plek staan of je kunt hem niet eens recht op zetten. Wat hebben ze hier nou voor bedacht? Docks en Stands! Een handige tool om er voor te zorgen dat je Apple Watch tijdens het opladen op zijn plek blijft staan en dat hij tegelijk opgeladen word. Je hebt niet alleen Docks en Stands voor je Apple Watch maar je kunt er ook een kopen voor al je Apple producten, zoals voor je telefoon en je Airpods.

Geplaatst in Algemeen door Bram Mathijssen