Gear4U wieltjes voor harde vloeren

In bestelling, leverbaar binnen 2 à 3 weken
€ 29,99

Met de GEAR4U zachte wieltjes bescherm je jouw harde vloer tegen krassen en beschadigingen. De wieltjes zijn daarnaast te gebruiken op iedere Gear4U stoel en ideaal als comfortabele vervanging.


- Rubberen wieltjes (5 stuks)
- Passen op alle Gear4U gamestoelen & bureaustoelen
- Gemaakt voor een harde ondergrond, zoals houten vloeren
- Bevordert soepele bewegingen en comfort

€ 29,99

Gear4U wieltjes voor harde vloeren

Naast de functies van een game / bureaustoel, zoals zithoogteverstelling of verstelbare leuningen, is het ook belangrijk erop te letten dat je de juiste soort wielen gebruikt. Je wilt natuurlijk geen beschadigde vloer veroorzaken of wieltjes hebben die snel verslijten. Bij deze gedachte geldt dan ook 1 hoofdregel. Gebruik zachte wielen op een harde ondergrond en kies harde wielen bij gebruik op een zachte ondergrond.

Zachte bureaustoel wielen

Deze wieltjes van Gear4U zijn vervaardigd uit zacht rubber en voorkomen eventuele krassen op een harde ondergrond. De wieltjes bewegen daarnaast soepeler en zijn te gebruiken op alle stoelen van Gear4U. De vervanging met de oude wieltjes is eenvoudig en snel te doen. 

Gamestoelwieltjes voor een harde ondergrond

Op een harde vloer zoals parket, tegels of linoleum kunnen harde wielen zorgen voor krassen. Deze Gear4u wieltjes zijn speciaal gemaakt voor deze harde vloeren, zodat jij jouw vloer langer onbeschadigd houdt.

Artikelnummer SBV556
Fabrikantcode G4U-RUSH-BK
EAN-code 5713552001856
Geschikt voor: Nee
Merk Gear4U
Kleur Zwart
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen Nee
Aansluitingen Nee