iPhone 11 Pro Max adapters en laders

Altijd goed en snel opgeladen

Hier vind je ons assortiment iPhone 11 Pro Max adapters en laders. Van adapters naar videokabels om je iPhone 11 Pro Max op een display aan te sluiten. Verder beschikken we voor je over reisadapters, autoadapters, micro-USB-adapters, lightning naar USB-kabel. Adapters en laders van merken als Apple, die bekend staan om hun betrouwbaarheid. Met onze kabels zorg je dat je altijd bereikbaar bent voor je omgeving en dat geeft een prettig gevoel. Benut je iPhone 11 Pro Max dus optimaal met onze adapters en laders.

Aanbieding
Satechi 75W Dual Type-C PD Travel Charger grijs

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 71,99

Aanbieding
Aanbieding
Apple USB-C 18W Power Adapter

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 22,49

Aanbieding
Aanbieding
Apple USB-C Power Adapter 20W wit

Normale prijs: € 24,99

Aanbieding prijs € 22,49

Aanbieding
Apple Lightning naar SD kaart camera lezer

Normale prijs: € 35,00

Aanbieding prijs € 29,99

Aanbieding
Apple Lightning naar USB 3 Camera Adapter

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 31,99

Item 1 tot 32 van 41

iPhone 11 Pro Max adapters en opladers

Reisadapters

Een reisadapter is vooral handig als je vaak met de auto reist. Met een handige autolaadkabel kan je je iPhone tijdens het rijden opladen. Dit is vooral belangrijk als je jouw iPhone als navigatieapparaat gebruikt en daarom altijd een volle batterij nodig hebt. De auto-adapters met een USB-C en USB-A aansluiting zijn zeer praktisch en laden je iPhone 11 Pro Max super snel op. Hiermee kan je alle apparaten die je bezit gemakkelijk en snel opladen in de auto! Natuurlijk zijn de adapters niet alleen compatibel met de iPhone 11 Pro Max.

Adapters voor de beste connectiviteit

De connectiviteit tussen de verschillende apparaten is tegenwoordig bijna eindeloos! Of je nu je iPad wilt aansluiten op je iPhone, je iPhone op je MacBook of je Samsung Galaxy Tab op je TV, met adapters kan je verbinding maken met een breed scala aan apparaten! Ons assortiment bevat ook adapters die speciaal voor je nieuwe iPhone 11 Pro Max zijn gemaakt, zodat je hem kan aansluiten op een ander Apple-apparaat, zoals je oude iPhone of iPad!