Ondersteuning voor twee monitoren (Apple M1)

USB-C adapters & kabels: voor je comfort

Je hebt een Macbook Pro 2020 met M1-chip en wilt graag meerdere beeldschermen aansluiten. Helaas ondersteunt de M1-chip slechts één monitor. Door de speciale docking stations op deze pagina te gebruiken wordt het mogelijk om tot wel drie beeldschermen aan te sluiten. Deze docking stations komen namelijk met een ingebouwde videokaart. Als je twee of drie monitoren wilt gebruiken, kun je deze aansluiten via de DisplayPort en/of HDMI-ingangen op het docking station. De HDMI- en DisplayPort-poorten maken gebruik van de ingebouwde videokaart die nodig is voor de Macbook Pro 2020 met M1-chip (DisplayLink-technologie). In onze blog vind je meer informatie over het aansluiten van meerdere monitoren op de Macbook Pro / Air M1 / M2.

Aanbieding
i-Tec USB 3.0 / USB-C 5K Dual Display Docking Station

Normale prijs: € 224,99

Aanbieding prijs € 187,95

Aanbieding
6 artikel(en)

USB-C ADAPTER

USB-C naar HDMI

Je MacBook is ontworpen om extra dun en lichtgewicht te zijn - wat bijna altijd ten goede komt. Maar velen missen de mogelijkheid om Netflix via hun MacBook te starten en dit vervolgens op een projector of tv te projecteren. Geen probleem met de juiste adapter, zoals de Kanex 4K-adapter!

Veelzijdige USB-C adapter

Gebruik een USB-C adapter wanneer je aansluitingen tekort komt op jouw macbook. Daarnaast is de adapter ideaal voor het aansluiten van randapparatuur zoals een muis, toetsenbord, monitor of printer.

USB-C hub met extra aansluitingen

Heb je te veel gegevens die je over wilt zetten en te weinig aansluitingen beschikbaar? Een zeer goede oplossing bieden de zogenaamde "hubs" van Satechi en Hyperdrive die een enkele USB-poort omzetten in een groot aantal verschillende aansluitingen, vergelijkbaar met de huidige multi-stekkers die je gewend bent thuis. Deze komen van nature in alle uitvoeringen - ontdek onze verschillende hubs en kies de hub die het beste bij jouw persoonlijke behoeften past!

Docking stations met USB-C

Het liefst zo veel mogelijk aansluitingen hebben? Kies dan voor een docking station. Hierop zitten vaak tot wel 10 verschillende soorten aansluitingen. Ideaal voor op kantoor of jouw thuiswerkplek.

USB-C adapters bestellen bij SB Supply

Bij SB Supply vinden we persoonlijk klantcontact belangrijk! We zijn altijd blij om vragen, tips of feedback te ontvangen! Je kunt hier lezen hoe je ons het beste kunt bereiken. Je kunt ons vertrouwen - Veilig winkelen en betalen is ook belangrijk voor ons. Lees hier meer over Veilig Betalen en bekijk ons ​​Trusted Shops-certificaat.