Petlibro Capsule Water Fontein blauw

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 38,99
Lees meer over Petlibro.

De Capsule Waterfontein van Petlibro in de kleur blauw is een manier om jouw huisdieren water te geven zoals ze gewend zijn, dit zorgt ervoor dat ze gezond, gehydrateerd en gelukkig zijn.


- Superieur filtersysteem voor schoon en zuiver water
- Ultrastille werking voor een rustige omgeving
- Energiezuinig ontwerp voor laag stroomverbruik
- Ruime inhoud van 2,1 liter voor minder vullingen
- Drie waterstroominstellingen om aan de voorkeuren van uw huisdier te voldoen
- Veilige en duurzame constructie met BPA-vrije materialen

€ 38,99

Petlibro Capsule Waterfontein Blauw

Deze drinkfontein is een luxe uitvoering van een drinkbak voor jouw hond en/of kat. Er zit een fontein bij die je op twee manieren kunt instellen, afhankelijk van wat voor jouw huisdier het prettigst is. Probeer beide en kijk wat het fijnst is voor uw huisdier! Bijvullen is minimaal en door het transparante waterreservoir zie je hoeveel er nog in zit en of het nog schoon is. Het ontwerp is mooi en elegant voor in je woonkamer. Daarom is de Waterfontein Blauw de perfecte oplossing wanneer uw huisdieren behoefte hebben aan drinken.

Verfrissend en hygiënisch water voor uw geliefde huisdier

Introductie van de Petlibro Capsule Water Fountain Blue, de ultieme oplossing om je harige vriend te voorzien van een continue toevoer van vers, schoon en gefilterd water. Ontworpen met het oog op gemak en het welzijn van jouw huisdier, zorgt deze waterfontein voor optimale hydratatie en bevordert het een goede gezondheid.

Superieur filtersysteem

De Petlibro Capsule Waterfontein Blauw bevat een geavanceerd filtersysteem om onzuiverheden te verwijderen en de zuiverheid van het water te behouden. Het vervangbare filter met 3 lagen vangt effectief haar, vuil en andere deeltjes op, zodat jouw huisdier altijd toegang heeft tot schoon water. Met deze innovatieve filtertechnologie kun je er zeker van zijn dat jouw huisdier drinkwater krijgt dat vrij is van schadelijke verontreinigingen.

Ultrastil en energiezuinig

Ontworpen met een ultramoderne waterpomp, werkt de Petlibro Capsule Waterfontein Blauw stil en zorgt voor een rustige omgeving voor zowel jou als je huisdier. Het ontwerp met laag stroomverbruik garandeert energie-efficiëntie en zorgt voor een constante waterstroom. Nu kun je ongestoord genieten van de rustige sfeer en uw huisdier kan drinken zonder stress of lawaai.

Handig en gebruiksvriendelijk ontwerp

Met een ruime inhoud van 2,1 liter zorgt de Petlibro Capsule Waterfontein Blauw ervoor dat jouw huisdier de hele dag door voldoende water krijgt, waardoor het minder vaak hoeft te worden bijgevuld. De transparante blauwe watertank zorgt voor een gemakkelijke bewaking van het waterniveau, zodat u deze snel kunt bijvullen. Bovendien zorgen het gladde oppervlak en de afneembare onderdelen van de fontein ervoor dat hij moeiteloos schoon te maken en te onderhouden is.

Het stimuleren van de waterstroom

De Petlibro Capsule Waterfontein Blauw biedt drie verschillende waterstroominstellingen om tegemoet te komen aan de voorkeuren van jouw huisdier. De zachte fonteinstroom, watervalstroom en bloemenbubbelstroom creëren verleidelijke waterbewegingen die jouw huisdier aanmoedigen om meer te drinken, uitdroging voorkomen en gezonde hydratatiegewoonten bevorderen. Met deze interactieve en stimulerende waterstroom wordt jouw huisdier meer verleid om gehydrateerd te blijven en een optimale gezondheid te behouden.

Veilige en duurzame constructie

De Petlibro Capsule Waterfontein Blauw is gemaakt van hoogwaardige, BPA-vrije materialen en geeft prioriteit aan de veiligheid van jouw huisdier. De stevige constructie zorgt voor duurzaamheid en langdurige prestaties, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote huisdieren. Je kunt er zeker van zijn dat jouw harige vriend nog lang zal genieten van de voordelen van deze waterfontein.

Gemoedsrust

Bij Petlibro geven we prioriteit aan het geluk en welzijn van huisdieren en hun baasjes. Met de Petlibro Capsule Waterfontein Blauw voorzie je jouw geliefde huisdier constant van vers water, bevorder je een gezonde levensstijl en voorkomt urinewegproblemen. Investeer in de gezondheid en het geluk van jouw huisdier met de Petlibro Capsule Waterfontein Blauw en ervaar gemoedsrust wetende dat jouw huisdier altijd goed gehydrateerd is.

Inhoud:

- 1x Petlibro Capsule Automatische drinkfontein voor huisdieren
- 1 x voedingsadapter
- 1 x waterpomp
- 4 x capsulefilter
- 1 x reinigingsborstel
- 1 x gebruikershandleiding

Artikelnummer SBZ360
Fabrikantcode PL-WF002-93W
EAN-code 0619988626692
Merk Petlibro
Kleur Blauw